AcasăNewsGrav accident de circulatie in judetul Sibiu: masina cu noua pasageri, lovita...

Grav accident de circulatie in judetul Sibiu: masina cu noua pasageri, lovita de TIR

Mai multe ambulante au fost chemate sa intervina de urgenta, miercuri la pranz, la locul unui accident de circulatie in care au fost implicate un TIR si un autovehicul in care se aflau nu mai putin de noua persoane, intre care si trei copii.

Imediat ce a fost data alerta, catre locul in care a avut loc incidentul rutier au pornit mai multe masini ale Salvarii, pentru ca pasagerii din autovehiculele care au intrat in coliziune sa primeasca ajutor medical. Din primele informatii, se pare ca un barbat si-ar fi pierdut viata in urma coliziunii rutiere ce a avut loc pe DN 14, la intrare in orasul sibian Dumbraveni. Alte opt persoane aflate in autovehiculul care s-a lovit de autotren au primit primele ingrijiri de la medicii de la ambulanta. Potrivit turnulsfatului.ro, trei copii si o femeie au fost dusi cu ambulanta la spital.

Pana la acest moment nu sunt cunoscute cauzele care au dus la producerea accidentului, dar politistii fac masuratori la fata locului si discuta cu martorii, pentru a stabili conditiile in care a avut loc coliziunea. La acest moment, circulatia in zona se desfasoara alternativ, pe un singur fir, potrivit Centrului Infotrafic.

foto: alba24.ro

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger