AcasăNewsGrav accident, cu 12 morti, in Franta

Grav accident, cu 12 morti, in Franta

Un cumplit eveniment rutier a curmat vietile a 12 persoane aflate la bordul unui microbuz care s-a lovit de un TIR. Accidentul a avut loc in cursul noptii trecute, pe un drum national din Franta, si a cauzat avarierea aproape totala a microbuzului.

La locul accidentului au intervenit foarte multe echipaje de medici si pompieri, precum si politisti, in incercarea de a le acorda victimelor cat mai rapid primul-ajutor. Dupa cum se vede din imaginile surprinse la fata locului la scurt timp de la producerea impactului, urmarile accidentului sunt dramatice.

[youtube]0Iw_2VJ5QhQ[/youtube]

Daca pentru salvarea celor 12 persoane din randul celor 13 care se aflau in microbuzul care s-a lovit frontal de un autotren care rula pe sensul opus de mers nu s-a mai putut face nimic, medicii au constata ca soferul mijlocului de transport – singura persoana din respectivul vehicul care a ramas in viata- si alte trei persoane au fost ranite. Printre ei si cei doi conducatori auto ai TIR-ului, cel aflat la volan la momentul accidentului si cel de rezerva, din cate anunta, intr-un comunicat postat pe site-ul institutiei, reprezentatii prefecturii din Allier, provincie pe raza careia s-a produs drama rutiera. Din cate se pare, leziunile suferite de cei trei nu au fost foarte grave.

Aceeasi sursa mentioneaza ca microbuzul plecase in cursul serii de joi din Elvetia, avea la bord cetateni portughezi care aveau in plan sa ajunga in tara natala, in pragul Sarbatorii Pascale (duminica e Pastele catolic-n.r.).

Din cate se pare, microbuzul a ajuns pe sensul opus de mers, in fata TIR-ului de care s-a lovit violent. Ramane, insa, ca oamenii legii sa stabileasca, in cadrul unei anchete, cum anume a avut loc accidentul si cine se face vinovat pentru producerea lui.

sursa foto: captura itele

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger