Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gratierea si modificarile Codului, analizate miercuri de CSM

Gratierea si modificarile Codului, analizate miercuri de CSM

Autor:

Pe fondul comentariilor aparute in spatiul public in ultimele zeci de ore, a protestelor de seara trecuta, din Capitala, la care a ajuns insusi seful statului, dar si a precizarilor cat se poate de clare facute din directia ministrului Justitiei, cum ca nu are de gand sa retraga aceste doua proiecte de OUG aflate in dezbatere publica, actele normative in cauza vor ajunge, la mijocul saptamanii, si pe masa reprezentantilor Consiliului Superior al Magistraturii.

 

csm Gratierea si modificarile Codului, analizate miercuri de CSMUn anunt in acest sens a fost facut luni, din directia institutiei conduse de Mariana Ghena. Sedinta urmeaza sa inceapa la ora 15, iar pe agenda se afla cele doua proiecte, mai exact se va analiza cererea Ministerului Justitiei in privinta avizarii proiectului de Ordonanta de Urgenta a Guvernului pentru gratierea unor pedepse, respectiv cel pentru modificarea si completarea Codului Penal.

Ar mai fi de mentionat faptul ca o data luata o decizie in Plenul CSM, institutia anunta ca ea “va fi adusa de indata la cunostinta opiniei publice, in cadrul unei declaratii de presa”.

Va amintim ca avizul CSM in acest caz este unul consultativ.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!