AcasăNewsGrammy 2019: Spectacol si indrazneala

Grammy 2019: Spectacol si indrazneala

Cea de-a 61-a gala a premiilor Grammy a fost dominata de femei si hip-hop, ocazie perfecta pentru ca vedetele sa-si etaleze cele mai spectaculoase tinute. Prezenta surpriza a fostei prime doamne a Statelor Unite Michelle Obama a fost cel mai apreciat moment al serii. Per total, gala s-a bucurat de o audienta uriasa, oferind si un castigator surpriza – Childish Gambino, numele de pe scena muzicii al actorului Donald Glover, a obtinut patru premii, pentru piesa „This Is America”. Premiile au fost decernate duminica seara, la Los Angeles, iar piesa ”This is America” – care se refera la identitatea populatiei de culoare si brutalitatea politiei – a fost desemnata cel mai bun cantec al anului.

Ca de fiecare data, insa, nu numai piesele premiate au fost in prim-plan ci si tinutele in care vedetele au defilat pe covorul rosu. Daca unele au fost considerate spectaculoase din punct de vedere vizual si aplaudate la scena deschisa, altele au oripilat in ciuda faptului ca erau creatii ale unor case celebre de moda.

Castigatoarea trofeului pentru cel mai bun album rap,  excentrica Cardi B a avut de departe cea mai spectaculoasa aparitie la Premiile Grammy 2019. Artista a aparut pe covorul rosu imbracata intr-o tinuta vintage, in forma de stridie, semnata Thierry Mugler, din 1995. Accesorizata cu perle si machiata in nuante de roz, Cardi a atras toate privirile celor prezenti la gala.

Insotita de iubitul ei, rapperul Travis Scott, nominalizat in cadrul mai multor categorii la gala din acest an, Kylie Jenner a optat pentru o tinuta eleganta, intr-o nuanta deschisa de roz. Salopeta, semnata Balmain Haute Couture, cu manusi integrate si un top supradimensionat, s-a potrivit perfect cu coafura simpla si machiajul nude alese.

Imbracata intr-o rochie alba, semnata Jean Paul Gaultier, cu detalii grafice rosu burgund si umeri supradimensionati, Janelle Monae a surprins pe toata lumea cu o palarie spectaculoasa, realizata din ace de siguranta.

Lady Gaga a ales o rochie de culoare argintie, fara umeri, cu un volan imens in partea din fata si despicata adanc pe un picior. Tinuta a fost extrem de apreciata de unii critici, dar au existat si voci care au afirmat ca tinuta nu o reprezinta pe cunoscuta cantareata.

Jennifer Lopez a aratat fabulos intr-o rochie mulata, fara maneci, de culoare alba. Tinuta a fost accesorizata cu o palarie in acelasi ton cu rochia.

author avatar
Andrei Coman
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger