AcasăNewsGRAMMY 2017: Adele a luat tot

GRAMMY 2017: Adele a luat tot

Adele a castigat premiul Grammy la categoria albumul anului cu ultimul sau produs discografic, „25”, duminica seara, la Los Angeles, reusind sa-si invinga principala rivala, pe Beyonce, la toate cele trei categorii principale de premii.

Beyonce, 35 de ani si britanica Adele, 28 de ani, au fost principalele favorite ale galei Grammy. Beyonce era considerata marea favorita a galei, cu 9 nominalizari, in timp ce Adele este singurul artist, in afara de diva R&B americana, care a fost nominalizat la toate principalele trei categorii de premii — cel mai bun album, cea mai buna piesa si respectiv inregistrarea anului. Adele a castigat toate aceste categorii. Acesta este cel de-al cincilea premiu Grammy castigat de Adele la aceasta gala. Intr-un discurs de acceptare in care era vizibil emotionata, Adele a precizat ca premiul pentru cel mai bun album a ajutat-o sa se simta din nou ca un artist dupa ce, de la ultimul sau triumf la Grammy, in 2012, s-a dedicat aproape in exclusivitate indatoririlor de mamica. Ea a laudat albumul „Lemonade” cu care a fost nominalizata la aceasta categorie Beyonce. „Artistul meu, artistul vietii mele este Beyonce, iar albumul “Lemonade”’ este pur si simplu monumental si foarte bine gandit si atat de frumos si plin de emotie”, i-a transmis ea rivalei.

Lista castigatorilor

GENERAL: —Albumul anului: „25” — Adele

POP: —Cea mai buna interpretare pop duo/grup: „Stressed Out” — Twenty One Pilots

DANCE/ELECTRONIC: —Cea mai buna inregistrare dance: „Don’t Let Me Down” — The Chainsmokers featuring Daya

ROCK: —Cea mai buna piesa rock: „Blackstar” — David Bowie

ALTERNATIVE: —Cel mai bun album alternativ: „Blackstar” — David Bowie

COUNTRY: —Cea mai buna interpretare country solo: „My Church” — Maren Morris

Ciudatenii pe covorul rosu

Tinutele de la Grammy de anul acesta au fost obraznice de-a dreptul. Spre exemplu, Beyonce, insarcinata vizibil cu gemeni, s-a costumat de parca ar fi fost o sfanta, cu aura cu tot. Evident, ea a fost criticata din plin de cei prezenti. O alta bizarerie o reprezinta tinuta lui Lady Gaga, care a avut un decolteu pe dos. Practic, diva si-a lasat la vedere abdomenul si partea de jos a sanilor, restul fiin incadrat in piele neagra. Precum centuristele de peste Ocean, a opinat multa lume. O alta actrita apreciata din plin, Nicole Scherzinger, a tinut musai sa afle tot mapamondul ca are un piept ferm si bine conturat, dar si ca o asemenea actrita se epileaza conform statutului si dupa cum dicteaza moda.

author avatar
Catalin Dumitrescu
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger