AcasăNewsGorghiu: In momentul acesta, un referendum nu rezolva situatia punctuala legata de...

Gorghiu: In momentul acesta, un referendum nu rezolva situatia punctuala legata de dosarul lui Kovesi

Senatorul liberal, fost presedinte al PNL, nu pare sa impartaseasca ideea colegilor din opozitie, de la USR si PLUS, care au cerut, orele trecute, convocarea unui referendum, dupa citarea la Parchet a fostei sefe a DNA-ului, laura Codruta Kovesi.

Subliniind ca isi spune parerea personala in aceasta privinta, Alina Gorghiu a declarat ca nu vede o solutie cu efect imediat intr-un astfel de demers, dar chiar si asa, a punctat ca o astfel de varianta ramane o tema ce „poate fi pusa oricand in aplicare la solicitarea presedintelui Romaniei”. „In momentul acesta, un referendum nu rezolva situatia punctuala legata de dosarul nou al doamnei Kovesi, si in niciun caz nu ar rezolva situatia din Justitie. Un referendum se organizeaza, in general, atunci cand vrei sa dai o directie intr-un domeniu. Evident ca este atributul presedintelui, eu va spun punctul meu de  vedere – ca in acest moment referendumul pe Justitie ar fi ineficient din punct de vedere al efectelor imediate”, a mentionat Alina Gorghiu, de la Parlament.

Anterior, liderul USR facuse referiri la o eventuala consultare publica pe Justitie. „Este cel mai bun moment pentru societatea din Romania sa avem aceasta dezbatere. Si intrebarea (pentru referendum-n.n) este una foarte simpla: ‘Sunteti de acord ca persoanele condamnate penal sa nu mai poata candida la functii alese in Romania?’ (…) Romania nu mai poate astepta si nu mai poate continua cu acest tip de guvernare”, spunea Barna.

215 afisari

1 COMENTARIU

  1. Barna,din ochiul Mutalakului,a vorbit gura fara el=prostie,daca vorbea el fara gura=dobitoc,asa ca wkj i-a trimis ordin fostului pnl sa dreaga busuiocul,nu liliacul mandru rotat,a iesit un amestec de varza+conopida bruxelleza,cam vestede si urat mirositoare.Ce s-au demascat astia,mai clar nici ca se putea,sau se putea si mai mult insa timpul nu este trecut,aveti putintica rabdare ca nu stiti ce pierdeti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger