Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gorghiu despre Dragnea: “un profil de om bolnav, de obsedat”

Gorghiu despre Dragnea: “un profil de om bolnav, de obsedat”

Autor:

Declaratiile facute seara trecuta de liderul PSD, Liviu Dragnea, continua sa iste ecouri.

 

alina gorghiu1 656x500 Gorghiu despre Dragnea: un profil de om bolnav, de obsedatPana ca presedintele sa ii dea replica, de la Bruxelles, referire la afirmatiile lui Dragnea a facut, dar de la Timisoara, Alina Gorghiu.

Fostul lider al PNL, actualmente deputat de Timis, nu a trecut cu vederea spusele co-presedintelui Coalitiei de guvernare, ba chiar a conturat un profil psihologic al sefului social-democrat. “A vorbit exclusiv de presedintele Romaniei. Evident ca asta asta nu inseamna un profil de om de stat si care conduce majoritatea parlamentara si indirect Guvernul Romaniei, ci este un profil de om bolnav, de obsedat, realmente de obsedat, si o spun la modul serios, pentru ca sunt colegi ai domniei sale care inca-l mai sprijina, care ar trebui sa fie ingrijorati de genul acesta de reactie”, considera Gorghiu.

La termenul “obsesie” a facut trimitere si primul om in stat, cand a fost intrebat, de la Bruxelles, daca se pregateste de o suspendare, avand in vedere faptul ca recent liderul PSD lasa sa se inteleaga ca acest subiect nu e inchis, dimpotriva.


1 Comentariu la Gorghiu despre Dragnea: “un profil de om bolnav, de obsedat”

  1. cobe

    Draga rampandula,sora cu turcanula,stii foarte bine cate lansari ai avut in politica,ca si turcanula,vii acum si behai ca si cand ai avea raie,mai bine vezi-ti de noua sarcina,politica,de partid.Se joaca un teatru gretos la nivelul cel ma inlt,de toti,numai sa insele mamaliga,devenita terci,ca sa nu explodeze.Dispretuiesc toti politrucii din ultimii 28 de ani,mai ales pe ultimul venit,Mutalakul,asta mai are un pic si ia problema autostrazii Comarnic-Brasov sau Pitesti-Sibiu in raspundere,ti-ai gasit,aiurea.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!