AcasăNewsGorbaciov: "Putin trage Rusia inapoi!"

Gorbaciov: „Putin trage Rusia inapoi!”

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov considera ca partidul premierului Vladimir Putin, Rusia Unita, „trage inapoi” tara, potrivit unui interviu acordat postului de radio Ecoul Moscovei, informeaza AFP.

„Nu trebuie sa mizam pe Rusia Unita, ne trage inapoi„, a declarat Gorbaciov cu cateva luni inaintea alegerilor legislative programate in decembrie 2011.

Rusia Unita ii convine lui Vladimir Putin pentru ca vrea sa isi pastreze statutul si sa ramana la putere”, a explicat Gorbaciov, subliniind ca „in Rusia lipseste un partid social-democrat puternic si popular”.

Potrivit fostului lider sovietic, tandemul politic format de premierul Vladimir Putin si presedintele Dmitri Medvedev „nu mai este necesar, pentru ca nu a raspuns asteptarilor”.

Gorbaciov considera ca Vladimir Putin ar fi bun ca presedinte al Curtii Constitutionale, iar Medvedev este lipsit de caracter.

 

author avatar
A.P. Redactor
182 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnul Gorbaciov ar fi bine sa recunoasca in public
    ca vandut occidentului propria tara.
    In privinta lui Putin ar face mai bine sa nu emita pareri, deoarece acesta este un politician patriot de mare clasa cu care el (Gorbaciov) nu se poate compara.
    Cit priveste parerea lui despre Medvedeev, este corecta
    si reprezinta o surpriza la care rusii nu s-au asteptat.

  2. Off, Doamne ,rusoaicele acelea blondde ce au putut face!! Oare VP poate fi santajat în blonde?? Doua, trei,patru cate poate duce fiecare.. Abia acum au ocazia sa dovedeasca cat de mult il iubesc pe VP!! Minunat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger