AcasăNewsGoogle sarbatoreste ZIUA MUNCII. Doodle special de 1 mai (VIDEO)

Google sarbatoreste ZIUA MUNCII. Doodle special de 1 mai (VIDEO)

De ZIUA MUNCII, miercuri, 1 mai, cei mai multi dintre romani sunt liberi si petrec fie la mare, fie la munte, la gratar sau la terase. Cunoscutul motor de cautare Google marcheaza aceasta zi cu un doodle special, in care personajele muncesc de zor!

Pe 1 mai, ZIUA MUNCII, logo-ul Google e altul decat cel obisnuit. Cele doua femei si doi barbati au treaba multa, nici vorba sa se odihneasca! In timp ce una dintre ele tasteaza la calculator, cealalta repara ceva. Nici barbatii nu stau, din cate se vede din tabloul colorat in albastru, galben, rosu si verde. Unul uda florile, iar celalalt vopseste una dintre literele siglei motorului de cautare.

Daca unii muncesc si astazi, altii, mai norocosi, se relaxeaza sau petrec. In Romania, zilele de 30 aprilie si 1 mai au fost declarate nelucratoare in sistemul public, asa ca majoritatea bugetarilor, dar nu numai au profitat de minivacanta de 1 mai si au plecat pe litoral, la munte sau macar au iesit in parc, sa se bucure de soare si de vremea frumoasa, la o terasa alaturi de prieteni si familie. Intr-un cuvant, daca tot au avut ocazia, au petrecut ZIUA MUNCII in aer liber!

[youtube]i31qnZmVSJc[/youtube]

322 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger