AcasăNewsGolanul politic Basescu

Golanul politic Basescu

Basescu are toate sansele sa iasa pe usa din dos a politicii, devenind istoria neplacuta a romanilor

Cu grosolania care l-a facut celebru, Traian Basescu sparge toate topurile figurilor sinistre din politica romaneasca. Daca politicianul adevarat trebuie sa fie un actor desavarsit, convingand multimea ca, bunaoara, e nevoie de un pod, cand prin sat nu trece niciun rau, ei bine, Basescu e vaduvit de acest talent. Stapaneste doar arta tupeului gros si a mitocaniei.

Basescu are toate sansele sa iasa pe usa din dos a politicii, devenind istoria neplacuta a romanilor

Nu umbla la nuante. Injura sincer, dracuie din convingere, minte relaxat si face circ din orice si cu orice ocazie. Cu numele pomenit in tot soiul de combinatii cu iz penal, Basescu iti va spune, cu seninatate, ca nimic nu este adevarat.

Politica minciunii

Cu mult inainte de campania electorala, ipochimenul a lansat ideea ca este cel mai bun premier. Idee repetata cu obstinatie, ca sa inteleaga toata populimea ca este singurul biped din Romania capabil sa scoata tara din rahat. Un rahat in care a scufundat-o, tot el si din ce in ce mai adanc, timp de zece ani. E adevarat ca se poate spala oricand pe maini, pasand vina asupra lui Boc, fostul premier, dar, in realitate, el a guvernat. Atat de bine, incat Romania s-a infipt victorioasa in primele locuri din topul saraciei europene si, nici in prezent, nu mai poate fi detronata. Dar asta nu-l impiedica sa declare, acum, ca ar fi cel mai bun premier. Daca asta nu e golaneala politica, atunci ce e? Nu mai vorbim de haosul din sanatate, de exodul medicilor, de dezastrul din agricultura, servicii, infrastructura etc., sunt teme dezbatute pana la plictis, si tot fara solutii. Dar nu putem ignora bataia de joc a tuturor, prin taieri de pensii si salarii, sub pretextul ca asa cerea UE. Ca ulterior sa se afle ca UE nu a cerut niciodata asa ceva. Era minciuna lui? Nu. Asta era, de fapt, politica lui! Politica minciunii. Si, ca circul asta badaranesc sa fie complet, i-a indemnat pe romani: daca nu va convine, plecati afara sa munciti!

Vanzatorul de imagini

Pana la urma, cand a fost Basescu sincer? Cand a creat un sistem dominant, de forta, sau acum, cand il injura? Cand le ura romanilor „Sa traiti bine!” sau cand le-a diminuat substantial veniturile? Cand si-a numit in functii cheie oamenii sau acum, cand matura cu ei pe jos? Cand i-a atacat sau cel putin i-a mascarit pe liberali (este doar un banal exemplu) cu orice prilej sau acum, cand ar vrea o alianta cu ei, dar numai cu conditia sa i se ofere postul de prim-ministru? Cu fratele in puscarie, cu una dintre fiice, cu ginerele si nepotul cercetati penal, Basescu vrea sa-si vanda imaginea de puritate intruchipata la targul de dupa alegeri. Si sa o negocieze la sange, daca va fi primit la masa bogatilor. Cu ce argumente? E greu sa mai convinga pe cineva ca ar fi fecioara. Poate doar fecioara care, mergand din curvie in curvie, se crede tot mai virgina.

author avatar
Valentin Boeru
3.049 afisari

16 COMENTARII

  1. ATENTIE mare LA ALEGERILE PARLAMENTARE PT CA DUPA 1990 ROMANIA A FOST CONDUSA DE MAFIOTI, HOTI SI BANDITI, IN PARLAMENT S-AU DAT PESTE 1500 DE LEGI NECONSTITUTIONALE DREPT PT CARE IN RO S-AU FURAT FABRICILE, UZINELE, SUPRAFETE IMENSE DE PAMANT SI APE , BOGATIILE SOLULUI (padurile aurul verde) SI SUBSOLULUI, platim la straini curentul electric al nostru, gazele naturale ale noastre, petrolul nostru, pana si apa noastra, FORTA DE MUNCA CEA MAI PRODUCTIVA peste 4 milioane A EMIGRAT IN STRAINATATE, RAMANAND LOCALITATILE DEPOPULATE. S-AU DISTRUS SITEMUL DE SANATATE, INVATAMANTUL, MEDIUL ECOLOGIC, JUSTITIA, SIGURANTA NATIONALA, ETC.
    PENTRU A NU SE AJUNGE DUPA ALEGERI LA REVOLTA SOCIALA ACUM CU OCAZIA ALEGERILOR NU TREBUIE VOTATA NICI O LISTA CU VECHI PARLAMENTARI.

  2. M-am uitat la titlu si am stiut ca e semnat de acest nou wc Tudor ratat, un ziaristt al carui singur talent e de se balaci in hazna. Injuratura, jignirea femeilor, dezmatul nu intelectual, ci de mahala, sunt singurele lui atribute. In rest, un golan de carciuma, o scursura fara talent si bun simt.un prost care crede ca daca injura ca idiotul e si el cineva. Sa ii argumentez ca e bou? Cum sa inteleaga?

    • cita dreptate ai… te citez: „In rest, un golan de carciuma, o scursura fara talent si bun simt.un prost care crede ca daca injura ca idiotul e si el cineva”

      da, si cu injuratura ai dreptate, basescu fiind surprins rastindu-se in dierct”muie, ba!”

      golan de circiuma nu mai spun… inregistrat video si dat pe post…asta e basescu, un betiv fara caracter. ai foarte multa dreptate!

  3. Bravo, foarte misto ti-a iesit caracterizarea lui Basescu:
    „ Injuratura, jignirea femeilor, dezmatul nu intelectual, ci de mahala, sunt singurele lui atribute. In rest, un golan de carciuma, o scursura fara talent si bun simt.un prost care crede ca daca injura ca idiotul e si el cineva. Sa ii argumentez ca e bou? Cum sa inteleaga?”

  4. Bai, Fata Morgana, daca ti-e drag Basescu de nu mai poti dupa el, ia-l dracului acasa, impaiaza-l si pune-l in biblioteca, langa ma-ta.

    • Domnule,daca ti-ai zis Moromete,afla ca acela avea un bun simt ancestral,scos in evidenta de Marin Preda.Dumneata nu ai treaba cu personajul in cauza.Acela nu era vulgar,de la tara,da-dar de alta factura umana.

  5. Bai, Fata Morgana, daca ti-e drag Basescu de nu mai poti dupa el, ia-l dracului acasa, impaiaza-l si pune-l in biblioteca, langa ma-ta.

  6. Am mai spus-in acest”ziar”anexat Antenei 3-singurul jurnalist este Razvan Ioan Boanchis.In rest numai rebuturi.Pe langa ziarizdele de serviciu mai sunt si jigodiile care se cred a fi in bransa.Nu,nene!Sunteti ultimele jeguri.Bravo,mai jos de atat nu puteati ajunge!

    • Subiectul este altul, nu Razvan Boanchis, pe care-l citim si noi si ne place. Daca nu aveti nimic de spus mai bine nu scrieti.

  7. Un articol bun si la obiect, necesar in acelasi timp pt. periaoda acesta de inaintea alegerilor. Spun acest lucru pt. ca nemernicia lui Basescu a intrecut orce limita, el face parte din hoti pe care ii prinzi cu mina in buzunarul tau si hotul spune ca nu este mina lui.[acesta este Basescu] Vedeti tot ce se arata in articol pe buna dreptata ca a distrus el si gasca portocalie 10 ani, vine acum cu neruinare si spune ca salveaza el educatia si sanatatea daca ajunge premier si alte promisiuni aberante. Un asemenea individ , manipulator incampanie folosea expresia frati roamni si cind era presedinte ii facea pe roamni asistati sociali vine si se autopropune premier, i-au zis bine atunci politisti „Javra ordinara „. Cred ca de vina este justitia care pina acum nu s-a spus cuvintul in privinta lui. STIMATI ROMANI PENTRU A SCAPA TARA DE ACEST INDIVID SI GASCA LUI NU VOTATI PMP.

  8. Fã, fata morgana, WC e latrina aia în care te-a lepãdat mã-ta si din care ai tîsnit, allí, viciind aerul si ofilind flora. Hai sictir de bagaboantã! Ce nu e adevãrat în articolul de mai sus? Ce înjurãturi vezi? Si chiar dacã ai vedea, ce alt fel limbaj meritã stîrpiturile ca de-alde voi? ‘Vã-n gurã de nenorociti! ,, ‘Vã ” vine de la na-vã, bineînteles. Huo! 🙂

  9. PENTRU FATA MORGANA: Am citit textul de trei ori si nu am gasit injuraturi, nici femei jignite, nici dezmat de mahala. Cocina morala este stilul in care abordezi subiectul, departe de realitate si inventand imagini, precum starvul politic pe care il aperi. Daca nu imi spun impresiile tot timpul, asta nu inseamna ca nu urmaresc in fiecare zi ziarul National. Si rezulta ca dumneata, pe care te banuiesc si de alte pseudonime, caci te da registrul de gol, ai o ura patologica fata de cel care semneaza. O ura pe care nu ti-am regasit-o cand, in alte vremuri, autorul ataca USL sau PSD.

    PENTRU cornelg: Jigniti grosolan si inutil ziaristii. Doar atat puteti? Daca va place un autor in mod special, ceea ce este laudabil, asta nu inseamna ca restul sunt „jeguri”. Exagerati badaraneste.

  10. Valentin Boeru, ce vocabular e ăsta, dobitocule ? Cum îți permiti, un ziarist de două parale, să-l ponegrești pe fostul Președinte Băsescu ? Fii mai respectuos, BOULE ! bineinteles, că nu veți posta asta….jegurilor …. securiștilor….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger