AcasăNewsGolaneala cu bocet a antenelor. Pentru bani

Golaneala cu bocet a antenelor. Pentru bani

Ori Voiculescu s-a senilizat, ori oamenii lui au innebunit in razboiul declaratiilor cu RCS&RDS, post pe care nu-l simpatizez deloc, pentru ca nu-mi plac companiile care anunta proiecte, apoi le strang de gat la baie, departe de ochii lumii.

Pe scurt. Trustul Intact se plange de-i sare camasa de pe Gadea ca nenorocitul de Teszári Zoltán, patronul RCS&RDS, le-a luat piuitul pe firma sa de retransmisie din motive politice. Prostie cu bulbuci, evident. Adica tocmai Intactu’ lui Voiculescu, implicat in politica peste chelie, sa se trezeasca acuzator. Evident, fara dovezi.

Mai mult, a fost infiintata o linie fierbinte pentru incalzirea electoratului USL. Si care e adevarul? Adevarul e ca oamenii lui Felix au vrut parale. Citeste mai mult pe http://www.reportervirtual.ro

author avatar
eNational
340 afisari

5 COMENTARII

  1. Antenele ar trebui sa primeasca banii de la Teszari, dar asta-i obisnuit sa tepuiasca, asa ca nu-si face griji in privinta sanctiunilor. Sunt atatea amenzi primite de RCS RDS, ca nu-l intereseaza una in plus, atat timp cat isi respecta intelegerile portocalii.

  2. Am observat faptul ca foarte multi vecini si prieteni apropiati, inclusiv eu avem o problema comuna – firma de cablu RCS & RDS. Datorita acestei firme nu putem sa receptionam de peste 10 luni de zile postul de televiziune Antena 2 si nu putem sa facem nimic in acest sens. Am facut numeroase sesizari si petitii atat la aceasta firma, cat si la Oficiul pentru protectia consumatorilor si nu primim nici un raspuns.

  3. antenele au o audienta foarte mare rcs nu-si permite prea mult aceste joculete cu iz politic

  4. Poporul roman trece prin drame nemaiintalnite in tumultoasa sa existenta: cele mai dragi, mai civilizate, mai oneste, posturi de televiziune din Romania,Antena3, Antena1, Antena2 si OTV,sunt in mare pericol sa nu mai fie receptionate, din cauza dictaturii basisto-ceausista care se manifesta zilnic in tara noastra draga. La lupta,sa nu cedam ,dragi compatrioti!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger