AcasăNewsGoala pusca la Zidul Plangerii

Goala pusca la Zidul Plangerii

Fara complexe, manechinul belgian Marisa Papen a pozat in costumul Evei, tolanita pe un  sezlong, in fata celui mai important loc de rugaciune pentru evrei.

Marisa Papen zice ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place

Difuzata pe site-ul top-modelului belgian, fotografia a starnit vii polemici din partea rabinilor si a responsabililor insarcinati cu administratia Zidului. Mai cu seama ca venerarea edificiului se practica pe baza unei stricte separari a femeilor de barbati. ”Este un incident stanjenitor, grav si deplorabil, care ofenseaza caracterul sacru al locului”, a deplans rabinul Shmuel Rabinovich. Fundatia pentru mostenirea zidului a evocat, de partea sa, un ”incident grav”, recunoscand totusi ca fotografia a fost facuta pe o terasa privata. Reactionand la aceste critici, Marisa Papen a declarat: ”Sunt perplexa ca oamenii cred ca Dumnezeu a creat corpul nostru (da, si asta includ si sinii si partile intime) dar considera ca a arata corpul gol este ceva ofensator. Deci sa-mi explice cineva: Dumnezeu ne-a creat si apoi a hotarat ca este ofensator corpul uman? ”. Intr-o alta fotografie, manechinul belgian in varsta de 26 de ani, apare intr-o pozitie sugestiva, strangand intre picioare drapelul israelian. In 2017, tanara a fost inchisa 24 de ore in Egipt tot pentru ca a pozat nud, de data asta in fata templului din Karnak. Zidul Plangerii se afla in cartierul evreiesc din orasul vechi din Ierusalim. El se afla chiar sub esplanada Moscheilor, in partea de vest a Muntelui Templului si este un loc sacru pentru evrei, musulmani si crestini.

author avatar
Bogdan Borcea
3.021 afisari

6 COMENTARII

  1. Sunt acum o groaza de lame feminesti cu lama scurta sa nu taie pielea la ce stati cu floaca aia care ia din eleganta si frumusete dracu stie.

  2. N-au omorat-o perciunatii cu pietre? nainte nu era voie nici cu pantaloni scurti, ca la manastirile noastre!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger