AcasăNewsGlume la Congresul TSD. "La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati!"

Glume la Congresul TSD. „La cum ne haituiesc astia, parca suntem pirati!”

Pe langa chestiuni de politica, la Congresul TSD de duminica s-a gasit timp si de glume si nu s-a facut rabat la zambete.

Semn ca atmosfera la evenimentul gazduit de Romexpo, si in cadrul caruia s-au reunit nume cunoscute din conducerea PSD, alaturi de tinerii social-democrati care-si aleg liderul, a fost una destinsa.

Pus pe glume a fost si iderul PSD, care a vrut sa afle de la omologul sau din fruntea TSD, Gbriel Petrea, cum anume a facut selectia muzicala – pentru momentele dintre discursuri. „Gabi, cum ai ales muzica asta? <<Piratii din Caraibe>> (coloana sonora-n.r)!”, l-a intrebat seful social-democrat. Si tot Dragnea a completat remarca, de aceasta data zambind: „adevarul este ca (…) la cum ne haituiesc astia, chiar ca, parca suntem pirati!”.

Seful PSD sa nu detalieze la cine anume s-a referit, insa multi au inteles substratul remarcii sale

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nerespectarea principiilor independentei, competentei si moralitatii precum si neprevenirea conflictelor de interese sau a unor incompatibilitati cu ocazia ocuparii unor functii in stat de catre demnitari sau functionari a condus la situatia in care la nivelul national al structurilor centrale si teritoriale ale administratiei se regasesc doar clanuri MAFIOTE ce au la baza grade de rudenie, relatii de prietenie si interese nelegitime ce au ca scop devorarea economiei nationale si fraudarea fondurilor bugetare.
    Fosta nomenclatura comunisto – securista (in majoritatea ei) si cea formata in postcomunism (falsi revolutionari si politicieni impostori sau ticalosi), intr-un mariaj deplin, au reusit sa-si transforme puterea politica in capital financiar si active economice, si sa detina astfel controlul sau influienta asupra oricarui tip de decizie publica cu riscul pierderii SUVERANITATII si FALIMENTARII Romaniei deoarece saracia “populimii” romane sub toate aspectele este in crestere alarmanta .
    Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta.(Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica).
    Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori sau principii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului respectiv. Din acest punct de vedere politica romaneasca postcomunista are o manifestare nefasta;

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger