AcasăNewsGloburile de Aur, ceremonie in negru

Globurile de Aur, ceremonie in negru

Duminica seara, gala Globurilor de Aur a stat sub semnul abuzurilor sexuale ce inca se petrec dincolo de sclipirea fabuloasa a Hollywood-ului. Practic, culoarea neagra a ţinutelor vedetelor a fost marele caştigator al galei.

Aproape toţi participanţii la gala de duminica s-au imbracat in negru, raspunzand astfel actriţelor şi organizaţiei Time’s Up – lansata recent de aproximativ 300 de vedete, printre care Natalie Portman, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep şi Jennifer Lawrence. Asociaţia işi doreşte sa apere victimele abuzurilor sexuale, nu numai pe cele de la Hollywood, ci şi pe cele din domenii mai puţin „glamour”, precum restaurante sau agricultura. De asemenea, mulţi dintre barbaţii care au participat la gala au purtat insigne prin care sprijineau iniţiativa Time’s Up.

Mariah Carey

Cat despre filme, drama „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh, s-a impus in topul premiilor dedicate cinematografiei, cu patru Globuri de Aur, in timp ce serialul HBO „Big Little Lies” a dominat categoriile dedicate televiziunii, cu patru trofee din şase nominalizari.

Jennifer ANISTON

„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” a primit unele dintre cele mai importante premii ale galei, cele pentru cel mai bun film-drama, cel mai bun scenariu, cel mai bun rol principal feminin (Frances McDormand) şi cel pentru cel mai bun rol secundar masculin (Sam Rockwell). Lungmetrajul „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, care primise cele mai multe nominalizari – şapte – la premiile Globul de Aur 2018, a plecat acasa doar cu doua trofee, cel pentru regie şi cel pentru cea mai buna coloana sonora, atribuit lui Alexander Desplat.

Oprah Winfrey, discurs de preşedinte

Oprah Winfrey a devenit duminica seara prima femeie de culoare care a primit un Glob de Aur pentru intreaga activitate.

Catherine<br >Zeta Jones

Cu acest prilej a rostit un discurs pasionant de susţinere a celor care au denunţat comportamentul sexual inadecvat de la Hollywood şi nu numai. ”As vrea ca in aceasta seara sa-mi exprim recunostinta fata de toate femeile care au suferit ani de abuz si agresiune, deoarece, ca si mama mea, aveau copii de hranit, facturi de platit si vise de indeplinit. Sunt femeile ale caror nume nu le vom sti niciodata. Sunt casnice si lucratoare la ferma. Lucreaza in fabrici, lucreaza in restaurante sau in mediul academic, inginerie, medicina si stiinta. Ele fac parte din lumea tehnologiei, a politicii si a afacerilor. Sunt sportivele noastre la Jocurile Olimpice si sunt soldatii nostri din armata”, a spus Oprah.

Printre marii caştigatori

Cea mai buna actriţa intr-o drama: Frances McDormand („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”); Cel mai bun actor intr-o drama: Gary Oldman („Darkest Hour”); Cea mai buna actriţa intr-un film musical sau comedie: Saoirse Ronan („Lady Bird”); Cel mai bun actor intr-un film musical sau comedie: James Franco („The Disaster Artist”); Cea mai buna actriţa in rol secundar: Allison Janney („I, Tonya”);

Kate Beckingsale

Cel mai bun film de animaţie: „Coco”; Cel mai bun film intr-o limba straina: „In the Fade” (Germania-Franţa); Cea mai buna coloana sonora originala: Alexandre Desplat(„The Shape of Water”); Cel mai bun serial de televiziune categoria drama: „The Handmaid’s Tale; Cel mai bun miniserial sau film de televiziune: „Big Little Lies”; Cea mai buna actriţa intr-un miniserial sau film de televiziune: Nicole Kidman („Big Little Lies”); Cel mai bun actor intr-un miniserial sau film de televiziune: Ewan McGregor („Fargo”)

author avatar
Catalin Dumitrescu
371 afisari

1 COMENTARIU

  1. Toate pildele de la Hollywood,care in ultimul secol,au insirat pe atatia masculi de acolo,fara numar,isi revarsa acum virginitatea mentala pe oricine dintre cei care nu le-au satisfacut,mare greata,mare voma.Or fi si printre ele cateva cazuri de exceptie ce nu se aliniaza acestei idei,insa tot nu cred in sinceritatea acestora.Vreti sa dau exemple,ma abtin,deoarece sunt prea multe date chiar in filmele si serialele produse acolo,ca nu or fi toate numai glume de prost gust.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger