Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Globul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Globul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Autor:

” Lungmetrajul “The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a primit cele mai multe nominalizări – şapte – la premiile Globul de Aur 2018, în timp ce producţia HBO “Big Little Lies” conduce în categoriile dedicate televiziunii, cu şase selecţii.

 

rio1 Globul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Poliția consideră cartierele sărace drept zone de război iar civilii sunt prinși la mijloc

Cea de-a 75-a ediţie a premiilor Globul de Aur, decernate de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), va avea loc pe 7 ianuarie 2018, la Los Angeles. Gala va fi prezentată de vedeta TV Seth Meyers. Până atunci, luni, Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell, Sharon Stone, ambasadoarea Golden Globes Simone Garcia Johnson şi Meher Tatna, preşedintele Hollywood Foreign Press Association (HFPA), au citit nominalizările pentru cele 25 de categorii de premii pentru cinema şi televiziune.

rio gloante Globul de Aur: Epoca Spielberg a apus

Luciana Novaes a paralizat după ce a fost lovită de un glonț, în Rio, la doar 19 ani.

Astfel, filmul „Shape of Water”, pentru care regizorul mexican Guillermo del Toro a fost premiat anul acesta la Festivalul de la Veneţia cu Leul de Aur, a primit cele mai multe nominalizări la Globul de Aur 2018. Lungmetrajul a fost nominalizat la şapte categorii ale premiilor, inclusiv „cel mai bun film”, „cel mai bun regizor” şi „cea mai bună actriţă” (Sally Hawkins). Cel mai recent film semnat de Steven Spielberg, „The Post”, a primit şase nominalizări, inclusiv la categoriile „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun actor” (Tom Hanks) şi „cea mai bună actriţă”. (Meryl Streep). Sic transit gloria mundi, altfel spus, se pare că Epoca Steven Spielberg se apropie de final, del Toro preia conducerea!    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!