AcasăNewsUPDATE: Gigi Becali S-A PREDAT la sediul Politiei Ilfov!

UPDATE: Gigi Becali S-A PREDAT la sediul Politiei Ilfov!

UPDATE2: Becali a fost adus de politisti in arestul de la Cercetari Penale, unde au sosit ulteror MM Stoica si Cristi Borcea, cei care i-au fost alaturi pe tot parcursul zilei de luni. Se pare ca cei doi ii sunt alaturi in timp ce lui Gigi Becali i se explica ce bagaj are voie sa aiba cu el, ce bagaje isi poate aduce si alte detalii care tin de procedura.

UPDATE1: Gigi Becali s-a predat, luni seara, la sediul Politiei Ilfov, oamenii legii urmand sa puna in executare mandatul de executare a pedepsei, au declarat surse din Politie, pentru RTV

Politistii urmeaza sa intocmeasca formele de incarcerare, dupa ce au primit de la instanta suprema minuta deciziei luate luni, potrivit acelorasi surse. Se pare ca Becali nu s-a dus la Directia Cercetari Penale.

Gig Becali si ceilalti condamnati din acelasi dosar, Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, vor fi incarcerati, cel mai probabil, la Penitenciarul Bucuresti Jilava, potrivit unor surse judiciare.

Varul lui Gigi Becali le-a spus jurnalistilor aflati in fata resedintei lui Gigi Becali ca acesta urmeaza sa se predea, in cel mai scurt timp, autoritatilor, fiind in drum spre penitenciar.

Giovanni Becali sustine ca fostul europarlamentar a parasit locuinta fara stirea jurnalistilor, fiind deja in drum spre penitenciar. Mai mult, inainte de plecare, el ar fi spus familiei sa mearga zilnic la biserica pentru a se ruga pentru el.

„Va respect munca, dar Gigi nu mai e aici, a plecat la penitenciar. Deci cautati-l la penitenciar, la Penitenciarul Ilfov, Rahova. Inauntru nu mai este nimeni, doar femeile, neamurile, restul le-am spus sa iasa pentru ca nu este o inmormantare. A venit, a pupat fetele, mandru, decent, demn, respecta decizia si cu asta basta. Important este ce a transmis copiilor, nevestei si neamurilor: sa mearga in fiecare duminica la biserica”, sustine Giovanni Becali.

De asemenea, si unchiul patronului Stelei a declarat ca Gigi Becali a plecat deja de acasa: “A ridicat mainile sus, zice ‘La revedere’, si a plecat. Poate ca va fi gratiat, mai stiti? A plecat bucuros. Zice ‘Aveti grija ca eu am plecat si la revedere’. Suroriii i-a venit putin rau, iar sotia lui a fost cea mai curajoasa. Nu a plans deloc”.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanta suprema, la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Becali va executa in total trei ani de inchisoare, dupa ce instanta a revocat suspendarea executarii sentintei din dosarul sechestrarii si a contopit pedepsele.

Dupa ce a trecut pe la casa din Pipera, unde si-a luat ramas-bun de la familie, Becali a plecat singur sa se predea, dupa cum sustine varul acestuia.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
809 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger