AcasăNewsGinerele lui Ceausescu, calcat in picioare din cauza Anemonei (ex-ASIA)

Ginerele lui Ceausescu, calcat in picioare din cauza Anemonei (ex-ASIA)

Acum o luna si jumatate, Mircea Oprean, fostul ginere a lui Ceausescu, a fost batut bine in curtea de la Politehnica, dar abia acum a iesit la suprafata din ce cauza a fost calcat in picioare profesorul. Vina lui Oprean a fost ca a tinut cu Anemona din fosta trupa de cintacioase ASIA.

Totul a  pornit de la un coleg de serviciu de-al ginerelui lui Ceausescu, caruia profesorul i-a fost nas de cununie. Oprean s-a aflat foarte aproape de finul sau, pe nume Valerian Croitorescu, pe care l-a ajutat mult si in cariera.  La un moment dat, a intervenit un scandal in cuplu si, ulterior, Oprean a fost martor, la rugamintile finei sale, in divortul acesteia intentat lui Croitorescu.  Iar fina nu este alta decat  Anemona Niculescu, altadata componenta a trupei ASIA.

Atac ca-n filme

Oprean, care le botezase celor doi copilul, ii luase partea la divort cantaretei, ceea ce l-a determinat pe Valerian Croitorescu sa puna la cale aplicarea unei corectii fizice. Acestuia, practicant de arte martiale, i-a fost usor sa ajunga in preajma unuia dintre atacatori.

Poziţia de naş<br >poate fi uneori<br >periculoasă<br >Spre exemplu<br >ginerele lui<br >Ceauşescu şi a<br >luat bătaie<br >pentru că a ţinut<br >cu fina

Respectivul si-a luat un ajutor si amandoi l-au atacat pe Oprean din spirit de „camaraderie” pentru amicul lor. Cei doi batausi au fost identificati imediat de politie si retinuti, apoi arestati. Asa s-a aflat si incredibila poveste care sta in spatele atacului pregatit ca-n filme, care l-a vizat pe Mircea Oprean. „Pornind de la cateva informatii am ajuns totusi rapid la cei doi suspecti si la motivatia atacului. Sunt bodyguarzi in Regie si au actionat, dupa toate probabilitatile, la indemnul unei alte persoane. In doar doua zile au fost identificati, insa i-am lasat, sub supraveghere tehnica, sa se desfasoare in voie. Cand ne-au oferit ce ne trebuia, adica atunci cand au confirmat indeplinirea «misiunii» la telefon, intr-o discutie purtata cu cel care i-a tocmit, i-am luat”, au dezvaluit surse judiciare.

Bătăușii au<br >fost arestați<br >ieri

Astfel, Ion Paul Sandu a fost retinut pentru lovire sau alte violente, amenintare, distrugere, tulburarea ordinii si linistii publice, iar Viorel Alexandru Chivu pentru tulburarea ordinii si linistii publice, complicitate la lovire sau alte violente. Dar, atentie, mai exista un motiv pentru care ginerele lui Ceausescu a fost bine tabacit: “Diploma de doctorat ar fi fost un al doilea motiv de razbunare. In timp ce-i pregatea lui Croitorescu documentatiile pentru obtinerea gradelor profesionale, Oprean a observat ca teza de doctorat nu e tocmai in regula. Atunci a luat niste masuri pentru a-i fi retrasa din motive de plagiat”, au adaugat aceleasi surse judiciare.

author avatar
National
2.970 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger