AcasăNewsGinerele lui Bercea Mondial scapa de arestul preventiv

Ginerele lui Bercea Mondial scapa de arestul preventiv

Tribunalul Constanta a admis, luni, cererea lui Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, de inlocuire a masurii arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia nu este insa definitiva.

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial, a fost trimis in judecata pentru ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu

Potrivit legii, daca decizia de luni a instantei va ramane definitiva, Constantin va avea obligatia sa se prezinte ori de cate ori este chemat la instanta, fiindu-i interzis si sa comunice cu Mircea Basescu, Marian Capatana si cu familiile acestora. ”Admite cererea formulata de inculpatul Constantin Marius de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura preventiva a arestului la domiciliu. Inlocuieste masura arestarii preventive luata fata de inculpatul Constantin Marius cu masura preventiva a arestului la domiciliu(…) Dispune punerea in libertate a inculpatului Constantin Marius de sub puterea mandatului de arestare preventiva (…) daca nu este arestat ori retinut in alta cauza, la data ramanerii definitive a prezentei incheieri”, arata Tribunalul Constanta. Cererea depusa de avocatul lui Constantin, Pavel Abraham, va fi atacata de DNA la Curtea de Apel Constanta.

author avatar
Tudor Borcea
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger