AcasăNewsGinerele lui Bercea Mondial, eliberat din inchisoare

Ginerele lui Bercea Mondial, eliberat din inchisoare

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Magistratii de la Curtea de Apel Constanta au decis, miercuri, sa-l plaseze in arest la domiciliu pe Marius Constantin, ginerele interlopului Bercea Mondial.

sursa foto: ziuaconstanta.ro

Marius Constantin este acuzat ca l-a santajat pe Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Conform procurorilor, ginerele lui Bercea Mondial i-a solicitat lui Mircea Basescu 280.000 de euro, amenintandu-l ca altfel va da publicitatii informatii compromitatoare despre mai multi membri ai familiei Basescu, inclusiv despre fostul presedinte al Romaniei.

Pe 29 mai anul trecut, Marius Constantin a fost prins in flagrant in timp ce primea 10.000 de euro de la Mircea Basescu.

Marius Constantin a fost arestat preventiv pe 30 mai anul trecut, impreuna cu mai multe rude ale lui Bercea Mondial implicate in dosar. In cele din urma, ginerele interlopului a obtinut eliberarea din arest, decizia de miercuri, a magistratilor de la Curtea de Apel Constanta, fiind una definitiva.

In dosar mai sunt implicati Fanica Anghel, sotia lui Bercea Mondial, Florin si Grinica Anghel, doi dintre baietii lui Bercea Mondial, dar si Izaura Anghel, fiica interlopului si concubina lui Marius Constantin.

author avatar
Cristi Ionita
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger