AcasăNewsGinerele lui Bercea Mondial a scapat de arest

Ginerele lui Bercea Mondial a scapat de arest

Magistratii de la Tribunalul Constanta au decis, joi, eliberarea din arest a lui Marius Constantin, ginerele celebrului interlop Bercea Mondial.

Magistratii au admis solicitarea lui Marius Constantin de a fi plasat din arest preventiv in arest la domiciliu. Insa decizia nu este una definitiva, ea putand fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Conform ziuaconstanta.ro, in perioada in care se afla in arest la domiciliu, Marius Constantin nu are voie sa ia legatura cu celelalte personaje implicate in dosar, respectiv cu Marian Capatana si cu Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei.

Marius Constantin a fost trimis in judecata in vara anului trecut, fiind acuzat ca l-a santajat pe Mircea Basescu. Ginerele lui Bercea Mondial este acuzat ca l-ar fi amenintat in doua randuri pe fratele lui Traian Basescu in legatura cu posibilitatea de a face publice, prin intermediul presei, imagini compromitatoare cu el si cu alti membri ai familiei Basescu.

Conform procurorilor, Marius Constantin i-a solicitat 280.000 de euro lui Mircea Basescu, pentru a nu da in vileag imaginile respective, si a apucat sa primeasca 10.000 de euro inainte de a fi retinut.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger