AcasăNewsGIMNASTICA: Rezultate dezamagitoare la Campionatul European

GIMNASTICA: Rezultate dezamagitoare la Campionatul European

Diana Bulimar (foto: dsjtimis.ro)

Laura Jurca si Diana Bulimar, cele doua reprezentante ale Romaniei in finala de individual compus de la Campionatul European de gimnastica de la Montpellier, au avut rezultate modeste.

Diana Bulimar (foto: dsjtimis.ro)

Desi era considerata marea speranta a Romaniei, Diana Bulimar a avut evolutii modeste la mai toate aparatele si a incheiat competitia pe locul al 10-lea. Laura Jurca a avut o prestatie excelenta la sarituri, notata cu 14,766 puncte, dar acest rezultat nu a ajutat-o la general decat sa ocupe un modest loc 7.

Campioana europeana a devenit elvetianca Giulia Steingruber, care a incheiat finala cu 57,873 puncte. Aceasta a devansat-o cu aproape 0,8 puncte pe rusoaica Maria Harenkova si cu peste 1,2 puncte pe britanica Elissa Downie.

Delegatia Romaniei mai spera intr-un miracol la barna, care ne-ar putea aduce o medalie in weekend, cand sunt programate finalele pe aparate. Andreea Munteanu a avut al patrulea rezultat in calificarile de la barna, la doar 0,1 puncte de germanca Pauline Schaefer (locul 3 in calificari) si la 0,133 puncte de britanica Becky Downie (locul 2 in calificari).

La masculin, Andrei Muntean si Marius Berbecar vor evolua in finala de la paralele.

author avatar
Cristi Ionita
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger