AcasăNewsGigi Netoiu a cumparat de la Dan Diaconescu un loc de deputat...

Gigi Netoiu a cumparat de la Dan Diaconescu un loc de deputat cu 500.000 de euro

Una dintre putinele cunoscute ale alegerilor din 9 decembrie este intrarea in Parlament, si inca destul de lejer, a formatiunii politice inventate de Dan Diaconescu. Cel care, aidoma si altor lideri de partide, a scos la vanzare, pe tejghea, ultimele locuri eligibile pentru un fotoliu caldut sub cupola Casei Poporului.

Gigi Netoiu, acuzat ca si-a cumparat locul de parlamentar

Iar printre oamenii doldora de bani si mari amatori sa-si blindeze combinatiile financiare cu o imunitate salvatoare, cel care a prins ultimul tren pe lista PP-DD este miliardarul Gigi Netoiu.

Dan Diaconescu a impus aceasta candidatura cu forta

Culmea, omul atat de urat de olteni pentru ca in urma cu cativa ani a decimat echipa de  fotbal a „Stiintei” va candida acum pentru un loc de deputat tocmai in Colegiul nr. 1 din Craiova.

Mihai Cilibiu, presedintele filialei Dolj se declara impotriva „calaului” Universitatii Craiova

Desi membrii de partid din filiala Dolj, impreuna cu presedintele Mihai Cilibiu s-au opus vehement acestei impuneri de la Centru, se pare ca Netoiu deja  a primit de la Dan Diaconescu derogarea necesara. Iar dupa cum rezulta intr-un denunt despre care sursele noastre sustin ca a fost deja facut la DNA, senzationala tranzactie a avut loc in direct, chiar in parcarea sediului OTV.

Bd. Preciziei, ora 22.10

In spatele noilor studiouri ale televiziunii OTV, aflate pe Bd. Preciziei, in noaptea de miercuri spre joi, s-a tinut intrunirea decisiva pentru stabilirea listei finale a PP-DD. La ora zece seara a inceput sedinta Biroului Politic Executiv, iar zece minute mai tarziu, in respectiva incapere a intrat si miliardarul Gigi Netoiu. Dupa cum sustin sursele noastre, acesta a anuntat de la bun inceput ca vrea sa sponsorizeze intreaga campanie electorala a Partidului Poporului pentru judetul Dolj, cerand in schimb sa candideze la Camera Deputatilor in Colegiul nr. 1 Craiova. La pachet cu fostul primar Antonie Solomon, care candideaza tot acolo, dar la Senat. A iesit o harmalaie de nedescris, reprezentantii filialei Dolj opunandu-se vehement. Mai mult, din informatiile intrate in posesia noastra, in conflict au intervenit, telefonic, si lideri ai galeriei Universitatii Craiova. Care, afland de intentia celui pe care il acuza ca le-a vandut echipa de suflet lui Dinamo, l-au amenintat pe Netoiu chiar cu aplicarea unei corectii fizice.

La pretul pietei

Mai ceva ca in emisiunile lui Dan Diaconescu, balamucul a tinut pana la ora doua noaptea, cand Gigi Netoiu s-a vazut nevoit sa se retraga. Insa numai pana in parcare, de unde, dupa cum sustin aceleasi surse, i-ar fi dat un SMS patronului OTV. Care a coborat, si, dupa cateva minute, s-a intors anuntandu-i pe ceilalti ca el are drept de veto si atunci ii da cu de  la sine putere derogarea necesara lui Gigi Netoiu. Cel care – dupa cum reiese din denuntul despre care se spune ca a si fost depus la DNA si a ajuns deja pe masa procurorilor anticoruptie – ar fi venit la intalnire cu o geanta tip sport. Dar pe care a uitat-o la plecare, desi, dupa cum au strans deja informatii procurorii anticoruptie, se vorbeste ca ar fi continut 500.000 euro. Adica, sincer vorbind, pretul pietei pentru un loc de deputat. Iar cum DNA a cunoscut recent o infrangere umilitoare in dosarul „transferurilor”, in care Gigi Netoiu, alaturi de alti oameni din fotbal, a fost achitat definitiv, desi  erau acuzati de  un prejudiciu de 13 milioane dolari, setea de razbunare a procurorilor poate fi acum ostoita cu acest nou caz.

Presedintele PP-DD Dolj : „Suntem indignati de aceasta candidatura”

Cu privire la aparitia numelui lui Gigi Netoiu pe lista de partid, inginerul Mihai Cilibiu, presedintele filialei Dolj a PP-DD,  s-a aratat la randul sau revoltat : „ M-au sunat sute de membri care si-au exprimat indignarea fata de aceasta candidatura, avand in vedere raul pe care Netoiu l-a facut echipei noastre de fotbal. Personal, consider ca este o decizie politica a conducerii centrale, iar daca oamenii din conducerea filialei Dolj vor vota sa nu il validam pe Gigi Netoiu, eu unul voi tine cont de opinia lor”.

author avatar
Catalin Tache
2.327 afisari

3 COMENTARII

  1. sunt acelasi surse care va spuneau ca sebastian ghita ( patronul RTV) a cumparat PPDD si otv??
    P.S sebastian ghita e candidatul oficial al USL- ului la alegerile din decembrie

  2. Asa sa fie. Toti infractorii si toti borfasii intra in parlament, atunci ce pretentii sa mai avem. Singura soluti EMIGRAREA. Ca aici nu se va intampla nimic, cel putin nu in urmatorii 4 ani cu astia la putere.Oricum sunt o gramada de prosti care o sa ii voteze, ba pe ala ba pe ala. Ce e cel mai tare ca inainte de vot nimeni nu vrea sa afle informatii legate de candidati, de ce au facut ce fac, dupa se plang toti. :))

  3. La noi functioneaza destul de clar sistemul : „BAIETII DESTEPTI merg inainte iar FRAIERII INETECTUALI le face treaba”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger