AcasăNewsGigi Becali vrea din nou la puscarie

Gigi Becali vrea din nou la puscarie

O fi el baiat bun, cum spune lumea, dar nu-si poate tine gura

Oierul din Pipera nu are nicio sansa de a-mi deveni, vreodata, simpatic. Poate fi decorativ, in anumite momente, si de un umor la care nu a depus staruinte. Si cam atat. Pot sa il compatimesc pentru ce a suferit in puscarie, dar nu cred ca a invatat ceva de acolo.

O fi el baiat bun cum spune lumea dar nu si poate tine gura

Nu pot sa-i neg actiunile caritabile, ajutorul dat celor fara sperante excat cand nu mai vad nicio cale de redresare. La fel, nu pot sa-i contest credinta in Dumnezeu, dar are momente cand o ia pe miriste mai dihai decat mioarele lui.

Ciocumic, pericol de incatusare!

Victor Becali, neam din neamul lui, s-a trezit ca cererea de punere conditionata in libertate i-a fost respinsa, fiind revocata decizia instantei. Unii spun ca asa ar fi vrut procurorul DNA. Procurorul nu spune nimic. Pe acest fond, in Gigi Becali s-a trezit justitiarul care nu tine cont de nimic cand e vorba de libertatea unui om. Mai ales ca ii este ruda apropiata. Foarte bine, numai ca momentul a fost prost ales. Politistii din Administratia Penitenciarelor spun ca latifundiarul din Pipera ar fi recurs la amenintari, scos din sarite ca Victor nu este eliberat. Pai, nu ei decid cand va fi liber, ei doar ii deschid poarta. Pe de alta parte, Gigi Becali neaga tot si spune ca mesajele date, cu trimitere la judecata si mania lui Doamne-Doamne, nu sunt amenintari. Are si el dreptate, daca asa stau lucrurile. Numai ca cel care nu are cum sa-mi devina simpatic uita un lucru elementar. Si el este eliberat conditionat si inca se afla in termenenul de incercare hotarat de instanta. Indiferent cat de incetisor ar fluiera in biserica, risca sa se aleaga cu o plangere penala pentru hartuire sau amenintare. Treaba e limpede. O condamnare chiar si la o luna de inchisoare cu suspendare l-ar trimite inapoi, dupa gratii, pentru restul de pedeapsa ramas neexecutat. Sa i se fi facut dor de Victor in asa hal, incit vrea sa-i tina de urat la puscarie?

author avatar
Valentin Boeru
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger