AcasăNewsGigi Becali vrea cu disperare transferul de la Jilava: “Gardienii se poarta...

Gigi Becali vrea cu disperare transferul de la Jilava: “Gardienii se poarta ca tortionarii”

Mesajul disperat al lui Gigi Becali, din spatele gratiilor. Latifundiarul a transmis, prin intermediul avocatului sau, ca vrea sa fie tranferat cat mai urgent de la Penitenciarul Jilava la Poarta Alba, pentru ca, spune el, aici este supus unor presiuni psihice din partea gardienilor.

Gigi Becali este terorizat de gardienii de la Jilava, omul de afaceri sustinand ca presiunea la care este supus este “o tortionare psihica”, finantatorul Stelei plangandu-se ca, dupa ce a fost filmat in inchisoare, a inceput sa fie supus unui regim de securitate greu de suportat.

“Gigi Becali face un apel, prin mine, catre Administratia Nationala a Penitenciarelor si solicita ca in mod grabnic sa se admita cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Alba. Venirea pentru grefa a lui Gigi Becali este facuta intr-un mod separat fata de cum se opereaza cu ceilalti detinuti. Este adus pe langa perete, sa nu fie filmat, sa nu fie detectat sub nicio forma de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva in preajma lui este, citez: ‘O tortionare psihica’”, a spus Daniel Ionascu, avocatul lui Gigi Becali, citat de rtv.net.

La sfarsitul lunii august, omul de afaceri a cerut sa fie mutat de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Balta Alba, dupa ce a fost sanctionat de conducerea penitenciarului pentru ca a folosit cartela colegului de celula pentru a suna acasa.

Potrivit avocatului Daniel Ionascu, care l-a vizitat sambata pe Gigi Becali la Jilava, acesta obtinuse avizul conducerii inchisorii pentru acel telefon suplimentar, aviz de care nu s-a mai tinut, ulterior, cont.

Foto: ziuanews.ro

author avatar
Alina Costache
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger