AcasăNewsGIGI BECALI nu va fi eliberat pentru a fi operat

GIGI BECALI nu va fi eliberat pentru a fi operat

Judecatorii constanteni au respins cererea lui Gigi Becali privind intreruperea pedepsei, din motive de sanatate. Ca urmare, finantatorul stelist nu va putea iesi din inchisoare pentru a fi operat de hernie de disc.

Gigi Becali poarta guler cervical

Becali a primit vestea deloc buna joi, dupa ce, miercuri, magistratii amanasera cu o zi luarea unei decizii in acest sens. Ca rumare, judecatorii Tribunalului Constanta au decis ca Gigi Becali sa fie operat in Romania, sub paza. Avocatii finantatorului stelist au la dispozitie optiunea de a contesta decizia judecatorilor constanteni.

Becali a solicitat intreruperea pedepsei privative de libertate, pentru a fi operat la coloana, sustinand ca interventia chirurgicala nu poate fi facuta in sistem de penitenciar si ca nu vrea sa fie operat in Romania, ci in strainatate, existand zvonuri ca ar fi urma sa se lase pe mana medicilor germani sau austrieci.

Aparatorii lui Gigi Becali sustin ca, in conformitate cu raportul medico-legal, patronul stelist are nevoie urgenta de o operatie la coloana, in caz contrar, existand riscul unei paralizii. Instanta ceruse, in ianuarie, ca Becali sa fie supus unei expertize medico-legale, in asa fel incat medicii specialisti sa evalueze starea acestuia, pentru a stabili daca se impune o operatie.

431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger