Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gigi Becali, in razboi cu puscariile

Gigi Becali, in razboi cu puscariile

Autor:

Gigi Becali a sustinut, ieri, o conferinta de presa pe nepusa masa. Aici el a declarat razboi sistemului penitenciar din Romania si spera sa indeparteze abuzurile din inchisorile romanesti.

 

gigi 1 Gigi Becali, in razboi cu puscariile

“Ei vor sa ii dreseze pe oameni, nu sa ii educe”, spune Becali despre sistemul penitenciar

Alaturi de omul de afaceri si-au facut aparitia si mai multi detinuti despre care latifundiarul din Pipera a spus ca au indurat un regim de detentie mult prea aspru. El a prezentat si o legitimatie prin care se atesta acest lucru. “Eu vreau sa va spun cine sunt. Sunt Comisar Inalt European pentru implementarea drepturilor omului, in lume, nu doar in Romania. Sa stiti ca nu e falsa. O puteti verifica. Eu sunt comisar, merg in puscarii si verific conditiile de trai. O sa-i invat eu sa respecte legea”, a tunat Becali. Latifundiarul a criticat sistemul de justitie si a declarat ca va depune o plangere penala impotriva directorului Penitenciarului Rahova.

becali Gigi Becali, in razboi cu puscariile

Vrea sa reformeze tot sistemul penitenciar. Patronul Stelei este Înalt Comisar European pentru implementarea drepturilor omului

“Acolo daca stai sase ani fara femeie, esti mort, esti animal (…) Eu nu pun prim-ministru o femeie musulmana, ci un barbat roman cu sabia in mana (…) Dragnea imi va ajunge la degetul mic. Nu va mai conduce tara, o va conduce Becali, in numele lui Hristos”, a mai punctat Becali. Omul de afaceri a mai facut cateva dezvaluiri, cele mai multe in legatura cu sistemul penitenciar, dar mai ales cu lipsa de bunavointa care se manifesta la varful inchisorilor. Becali spune ca drepturile fundamentale ale omului sunt incalcate in deplina cunostinta de cauza si nu din nestiinta. Reaua vointa este cea care face legea in puscarii, este de parere Becali. El a mai declarat ca pentru fiecare deces din inchisori cineva trebuie sa plateasca, pentru ca majoritatea sunt rezultatul unor forme de tortura psihica, lucru care ii impinge pe detinuti sa faca gesturi irationale, numai sa scape de aceste chinuri. De asemenea, si santajul se poate regasi des in relatiile dintre angajati si detinuti.


1 Comentariu la Gigi Becali, in razboi cu puscariile

 1. Magda

  Aici are dreptate! Este INUMAN ce se întâmplă în pușcării….intri normal și ieși abuzat fizic, emoțional și sexual, plin de răni pe trup și-n suflet, eventual dereglat mintal, cu boli lumești plus alte boli grave, precum hepatită sau cancer.
  Am avut ocazia să vorbesc cu câțiva oameni și mi-au spus șoptit, cu reținere ceea ce se întâmplă acolo. Faptul că se mănâncă banii alocați lor, sau sunt prost distribuiți, e o realitate, altfel n-ar avea saltele mâncate de tot felul de lighioane, pătate, pișate, uzate și claie peste grămadă! Din păcate, n-a răspuns nimeni dpdv material, moral sau cu închisoarea, NICIUN ministru de justiție ori șef de penitenciare…
  Iar dacă stau și mă gândesc, SOV, Becali, Borcea și alți șmecheri interlopi, oameni de afaceri sau politicieni, AU DUS-O TOTUȘI BINE. Au avut parte de un regim privilegiat, de atenție și respect din partea milițienilor, acces la pachet, sală de fitness și n-au stat ei într-o celulă unul peste altul (la propriu) agresându-se sexual sau fizic! Că, doar menționă Becali că lipsa raporturilor sexuale cu o femeie îi transformă în animale…
  Deci, ei au dus-o mai bine. Cum? Eliberează o celulă, aglomerând și-așa celelalte, până la refuz, ca să le facă loc măriilor lor, în detrimentul amărâților care n-au privilegiul să fi furat din buzunarul tuturor românilor!
  O spălare de păcate pentru șmecheriile făcute, ar fi să rezolve problema asta nenorocită…apoi, vin căminele de bătrâni, centrele de psihiatrie și, chiar spitalele!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!