AcasăNewsGigi Becali, EXECUTAT SILIT! Patronul Stelei a pierdut procesul cu Pavel Corut!

Gigi Becali, EXECUTAT SILIT! Patronul Stelei a pierdut procesul cu Pavel Corut!

Instanta de judecata a admis cererea lui Pavel Corut de a-l executa silit pe Gigi Becali pentru ca nu a platit despagubirile morale dispuse de magistrati, urmare a jignirilor pe care patronul Stelei le-a adus scriitorului, in urma cu trei ani.

Pentru ca a refuzat pana in prezent sa plateasca suma de 10.000 de euro, la care instanta il obligase in urma cu trei ani, Becali va fi executat silit, noteaza rtv.net.

Razboiul intre Corut si patronul Stelei a inceput in urma cu trei ani, cand, in cadrul unei emisiuni televizate, scriitorul a facut o serie de precizari critice la adresa bisericii, ceea ce l-a suparat pe Becali, care a intervenit in direct, prin telefon, pentru a-i da replica.

Latifundiarul, insa, a facut afirmatii jignitoare la adresa scriitorului, care i-au atins imaginea, dupa cum sustine el, motiv pentru care s-a adresat instantei, cerand daune morale in valoare de 150.000 de euro, insa judecatorul a decis ca Becali sa ii plateasca numai 10.000 de euro. Potrivit aceleiasi surse, pentru ca nici pana acum patronul Stelei nu a platit suma datorata, Pavel Corut a cerut instantei executarea silita a omului de afaceri.

author avatar
Alina Costache
1.235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger