AcasăNewsGigi Becali e disperat: "Va avea necazuri pe viata"

Gigi Becali e disperat: „Va avea necazuri pe viata”

Desi mai este o saptamana pana se judeca cererea sa de eliberare, Gigi Becali este nerabdator si asteapta sa ajunga cat mai repede pe mana medicilor pentru a-si rezolva problemele de sanatate de la spate.

Afaceristul a facut o cerere de eliberare pentru a se putea opera in strainatate, dar judecatorii au tot amanat un eventual verdict pana in momentul in care vor primi toate documentele din partea medicilor.

In cele din urma, totul se va decide pe 19 februarie, insa, conform unor apropiati ai familiei Becali, exista posibilitatea ca afaceristul sa afle verdictul chiar mai repede, in cazul in care judecatorii vor obtine toate actele din partea medicilor.
Conform fanatik.ro, situatia lui Becali este una disperata, orice zi in plus petrecuta in penitenciar putand sa-l afecteze pe viata.

„Gigi a fost la doctor si acum asteapta expertiza finala a medicilor. Daca aceasta va veni mai repede, va solicita devansarea termenului de judecata. Gigi are mari probleme cu coloana si cu mana dreapta. Orice zi in plus pe care o va mai petrece in penitenciar ii va produce necazuri pe viata. Unele persoane s-ar putea sa-l aiba constiinta. In plus, toate rudele sunt tensionate, toti isi fac griji din pricina sanatatii lui” este anuntul crunt facut de unul dintre apropiatii lui Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
521 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger