AcasăNewsGigi Becali, dus de urgenta la spital

Gigi Becali, dus de urgenta la spital

Starea lui Gigi Becali este din ce in ce mai rea. Afaceristul a ajuns din nou la spital joi dimineata, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana.

Patronul Stelei a fost transportat la Spitalul de Urgenta Constanta, unde i s-a facut un nou set de analize. Potrivit Romania Tv, Becali s-a simtit rau si a fost transportat de urgenta la spital, unde a stat peste o ora si jumatate la sectia de neurochirurgie, timp in care i s-a facut un set de analize.

Avocata latifundiarului din Pipera, Maria Vasii, se pregateste sa faca recurs impotriva deciziei luate de magistratii care au hotarat sa nu ii intrerupa pedeapsa lui Becali ca sa mearga in strainatate ca sa se opereze.

Gigi Becali a mai fost si sambata trecuta la Spitalul din Constanta, cand a suferit un atac de panica, deoarece a avut un picior semiparalizat timp de doua ore.

Medicii care l-au consultat pana acum au ajuns la concluzia ca finantatorul Stelei sufera de hernie de disc cervicala. Becali a cerut intreruperea pedepsei pentru a se putea opera in strainatate, insa magistratii i-au respins cererea.

author avatar
Andra Nesu
737 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger