AcasăNewsGigi Becali, dezvaluiri socante de dupa gratii. Vezi ce-l termina psihic si...

Gigi Becali, dezvaluiri socante de dupa gratii. Vezi ce-l termina psihic si cu cine este in razboi!

Gigi Becali, patronul clubului Steaua, a trecut prin momente dificile marti dimineata, cand s-a prezentat din nou in fata instantei.

Condamnat initial la trei ani de inchisoare, cu executare, patronul Stelei a mai primit un spor de sase luni, pe 27 iunie, din partea Tribunalului Bucuresti, iar marti, 1 octombrie, s-a judecat recursul intocmit in acest caz atat de Gigi Becali, cat si de DNA.

Daca patronul Stelei vrea ca sporul sa fie anulat, cei de la DNA solicita ca afaceristul sa primeasca un spor de un an. Decizia in acest caz s-a amanat, fanatik.ro informand ca amanarea s-a stabilit pentru ca nu fost transmise motivarile sentintelor din dosarele in care a fost implicat Gigi Becali.

Interesant este ca patronul Stelei a vrut ca amanarea sa fie facuta pe o perioada mai lunga de timp, iar judecatorul i-a dat satisfactia si a anuntat ca urmatorul termen va fi pe 26 noiembrie.

Cu ocazie „vizitei” la Curtea de Apel a lui Gigi Becali, fanatik.ro anunta ca patronul Stelei a facut cateva dezvaluiri socante. Becali este afectat psihic de desele vizite la Tribunal, de starea precara a masinilor in care este transportat, dar si nemultumit de conducerea Penitenciarului Jilava. „Dubele arestului ma termina psihic. N-au revizie, n-au nimic. Nu mai vreau sa ma duc toata ziua la judecata, mai ales ca sunt in razboi cu toata conducerea de la Jilava. Ma afecteaza psihic toate drumurile astea facute de la Jilava la instante si inapoi” a afirmat Gigi Becali, conform sursei precizate.

author avatar
Cristi Ionita
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger