Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gigi Becali deschide o clinica si un spital oncologic

Gigi Becali deschide o clinica si un spital oncologic

Autor:

Gigi Becali a revenit cu amanunte asupra declaratiei sale anterioare privind deschiderea unui spital. Acesta a declarat ca, in cel mult sase-sapte luni, va inaugura, in Baneasa, un spital oncologic, cu o capacitate de 150 de paturi.

 

gigi becali Iisus 1672400 Gigi Becali deschide o clinica si un spital oncologicBecali a dezvaluit ca investitia se ridica la 10-15 milioane de euro. Becali a precizat si faptul ca in jur de 50-60 de medici vor activa in cadrul acestui spital. “Vor exista si medici voluntari din cadrul bisericii, insa cei angajati vor avea salarii consistente, pornind de la 2.000 de euro pe luna”, a punctat Gigi Becali. De asemenea, afaceristul va deschide, in doua luni, o clinica de tratament ambulatoriu pentru bolnavii de cancer, pe strada Virgiliu, in centrul Capitalei. “Este vorba de tratamente prin metode alternative. Citostaticele vor fi folosite in proportie de 10%. Aparatura a fost comandata de curand si asteptam sa echipam clinica”, a explicat Becali. Potrivit acestuia, investitia in aparatura de aici este si ea de cateva milioane de euro. Ambele vor avea contract cu Casa de  Asigurari de Sanatate, ceea ce inseamna ca o parte din tratamente vor putea fi, totusi, decontate.


1 Comentariu la Gigi Becali deschide o clinica si un spital oncologic

  1. Doubos

    Un gest frumos D-le Becali din banii furati,sper sa va urmeze gestul Videanu,Vanghelie,Piedone,Oprescu,Tariceanu,Blaga si multi alti impostori,O da si fostul primar general al Capitalei si fost presedinte de doua ori D-ul Basescu.Mortii nu mint,si cei in viata nu uita.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!