AcasăNewsGigi Becali, comisar al ONU?

Gigi Becali, comisar al ONU?

(foto: vranceamedia.ro)

Deputatul liberal George Becali i-a luat pe toti prin surprindere marti. In CV-ul parlamentarului scria ca din 2008 este reprezentant al ONU pentru Romania.

(foto: vranceamedia.ro)

Presa din Romania a tot vorbit marti despre CV-ul lui Gigi Becali de pe site-ul Camerei Deputatilor. Acolo, era specificat ca patronul de la Steaua este reprezentant al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Romania, de mai bine de patru ani. Se pare ca totul a fost doar o simpla greseala, Becali spunand ca habar nu are despre ce este vorba.

„Nu stiu despre ce vorbiti, habar nu am. Nu stiu eu ce-i aia comisar ONU. O sa vad cine a scris, ce a scris… nici nu stiu”, a declarat Becali pentru Romania TV.

(foto: rtv.net)

Parlamentarul a explicat ca poate fi o greseala a persoanei care i-a redactat CV-ul. Gigi Becali a spus ca de la toate evenimentele la care mergea, primea tot felul de legitimatii  de la organizatii “care ziceau vino ca te fac membru la nu stiu ce”.

„Eu arunc toate legitimatiile alea si probabil fata care a scris CV-ul o fi vazut printre alea aruncate legitimatie de membru nu-stiu-ce, al CEDO, al nu-stiu-ce. Eu am participat o data la o adunare ONU la Palatul Parlamentului în Romania si atunci… tampenii, va dati seama. Ma intereseaza pe mine comisar ONU… vrajeala. E o greseala, nu e fals, o sa-i pun sa-mi modifice CV-ul. La ce-mi foloseste mie ca a trecut nebuna aia acolo comisar ONU?”, a mai spus Gigi Becali, potrivit sursei citate.

La cateva ore dupa ce informatia a aparut in presa, CV-ul a fost modificat.

author avatar
Andra Nesu
637 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger