AcasăNewsGigi Becali, clipe dificile dupa gratii

Gigi Becali, clipe dificile dupa gratii

Incarcerat de cateva luni la Penitenciarul Jilava, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, nu trece prin cea mai buna perioada a sa.

Gigi Becali se simte sicanat de conducerea Penitenciarului, lucru confirmat chiar de el, cu jumatate de gura, la ultima infatisare in fata instantei, cand afaceristul a precizat ca „nu mai vreau sa ma plimb toata ziua prin salile de judecata, mai ales ca sunt in razboi cu toata conducerea de la Jilava”.

Patronul Stelei a fost penalizat, deja, pentru ca a vorbit mai mult la telefon, folosind cartela unui coleg de celula, iar oficialii Penitenciarului Jilava vor sa-l izoleze pentru ca ceilalti detinuti sa nu mai aiba posibilitatea de a-l filma pe Becali si de a vinde imaginile catre diferite posturi de televiziune.

Conform libertatea.ro, s-a ajuns intr-atat de departe incat geamurile celulei in care se afla Gigi Becali sa fie acoperite, iar afaceristul face tot mai des atacuri de panica si crize de nervi.

Interesant este ca si ceilalti detinuti s-au distantat de latifundiar pentru a nu fi penalizati si ei si pentru a nu avea probleme cu gardienii.

author avatar
Cristi Ionita
494 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger