AcasăNewsGigi Becali, cearta in direct cu avocatul lui Dan Diaconescu VIDEO

Gigi Becali, cearta in direct cu avocatul lui Dan Diaconescu VIDEO

Gigi Becali s-a certat in direct la tv cu Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, acuzandu-l pe seful PP-DD ca a mintit ca are bani pentru Oltchim.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, si Gigi Becali, europarlamentar, s-au certat in direct la tv, in cadrul unei emisiuni de la RTV pe tema banilor pe care seful PP-DD a anuntat ca ii are in sacii pe care i-a prezentat presei.

„Eu stiu ca nu are banii. A spus ca da donatii daca nu accepta Guvernul banii. De ce nu merge sa dea donatii?”, l-a intrebat Gigi Becali pe avocatul Daniel Fenechiu, acuzandu-l ulterior pe magistrat ca este de aceeasi teapa Dan Diaconescu.

Raspunsul avocatului lui Dan Diaconescu nu a intarziat sa apara, insa acesta a fost mai rezervat, multumindu-se doar sa ii aminteasca lui Gigi Becali ca, in urma cu mai multi ani, era o fosrte prezent la televiziunea condusa de seful PP-DD.

„Eu nu spun ca nu mi-a fost prieten, ca nu-i multumesc pentru ce a facut pentru mine mai demult, dar nu inseamna ca poate sa-si bata joc de tot statul roman ca a fost prieten cu mine. Eu l-am iubit pe Dan Diaconescu si chiar si acum am sentimentul asta pentru el, dar sa termine cu tampenia asta. Eu tin la el, dar ma si enerveaza. A reusit sa ma dispere. Nu se poate batjocura la infinit”, a replicat Gigi Becali.

Nici modul in care Dan Diaconescu a prezentat sacii cu bani nu i-a scapat europarlamentarului, care a anuntat ca sacii sunt de fapt plini cu „rumegus” nu cu bani.

„Aia nu sunt sapte saci, sunt sapte saculeti cu «rumegus» dedesubt si cu doua pachete de cate 50.000. El acolo avea cam 100.000. Doua pachete de 50.000, niste saci cu «rumegus», adica bancnote d-alea mici, pe care i-a pus pe cant, ca sa nu se vada. Pai de ce nu scotea si de dedesubt? Pai ce, noi suntem prosti? Cu noi face de-astea? Pai daca alea sunt de 500 acolo, inseamna ca are 10 milioane, nu 2 milioane”, a declarat Gigi Becali.

Europarlamentarul nu s-a oprit insa aici, acuzandu-l pe avocatul lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, ca este un escroc deoarece il insoteste pe Dan Diaconescu.

„Sa ma scuze domnul Fenechiu, dar in momentul in care stai langa un escroc… spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Ei sunt toti niste escroci care ne-au plimbat, si-au batut joc de noi doua saptamani, de toata tara romaneasca si acum n-o sa stau sa fac polemica cu domnul Fenechiu. O fi avocat, sa-i dea Dumnezeu sanatate, dar daca stai langa un escroc, inseamna ca si tu esti escroc. Pai de unde sa aiba el 2 milioane? Eu credeam ca in spatele lui e cineva, dar el nu are 2 milioane, de unde sa aduca el 2 milioane, de la Caracal? In al doilea rand, cum adica sacii cu bani ii duce el, da salariile… Ce e circul asta? Unde le da el? Cui? Pai de ce nu s-a dus? A spus ca vom da donatii. Sa vina la mine acum, ma duc eu si plec eu cu el la Oltchim si dau eu donatii, il invat eu cum se dau donatiile. Ce e escrocheria asta? Ne plimbam cu banii prin tot Bucurestiul ca sa ne facem de ras in toata Europa? Ce, am ajuns circul Europei ca vrea Dan Diaconescu sa se joace cu noi?”, a mai spus Gigi Becali.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger