AcasăNewsGigi Becali, atac dur de dupa gratii

Gigi Becali, atac dur de dupa gratii

Incarcerat la Penitenciarul Jilava de ceva timp, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, a trimis, miercuri, un mesaj dur la adresa anumitor persoane.

Becali, dezamagit ca cererea sa de a fi mutat la un alt penitenciar a fost trimisa catre reanalizare, a anuntat ca, de acum inainte, va fi reprezentat numai de avocati care obtin mesaje concrete de la el.

Conform rtv.net, mesajul transmis de Gigi Becali a fost urmatorul: „Oricare dintre avocatii care apar si vorbesc la posturile TV fara a avea o imputernicire scrisa de la mine, acestia nu vorbesc in numele meu! Cand eu, George Becali, voi avea ceva de comunicat o voi face printr-o ciorna scrisa de mana. Cine vorbeste in numele meu si in legatura cu persoana mea, fara a prezenta documentul mentionat, acestia nu ma reprezinta si nu transmit nimic din partea mea, totul fiind speculatii si minciuni”.

Conducerea Administratiei Nationale a Penitenciarelor a decis, miercuri, sa trimita catre reanalizare solicitarea lui Gigi Becali de a fi mutat la Poarta Alba.

author avatar
Cristi Ionita
680 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger