AcasăNewsGigi Becali, arma USL impotriva lui Diaconescu si Ungureanu

Gigi Becali, arma USL impotriva lui Diaconescu si Ungureanu

Dupa ce au strambat din nas la gandul ca vor deveni colegi cu Gigi Becali, liberalii si-au reconsiderat pozitia, acceptand chiar ca partidul sa dea o derogare de vechime pentru ca omul de afaceri sa poata candida.

Liberalii vor sa-l scoata pe Becali la inaintare in lupta cu Ungureanu, Diaconescu si Udrea

Gura sparta, coate goale, dar numai bun sa se ia la tranta cu dusmanii declarati ai PNL. Desi au contestat public insotirea cu Becali, cand a fost vorba de vot, liderii liberali au fost de acord, in unanimitate, cu incheierea unei aliante cu PNG.

Mai mult, surse din PNL sustin ca senatorul Mircea Diaconu, unul dintre cei care s-a declarat nemultumit de venirea lui Becali in partid, a propus ca patronul Stelei sa-l contracandideze pe Mihai Razvan Ungureanu, la Arad. „Daca nu poate sa candideze independent, macar sa se bata cu Ungureanu sau cu  Elena Udrea, la Neamt”, a afirmat Diaconu. „Sa se lupte cu Dan Diaconescu, sa-l transforme in carne de mici, asa  cum s-a laudat”au sarit alti liberali.

Pana sa apuce insa Becali sa se infiga in beregata lui Diaconescu, patronul OTV a anuntat ca nu mai vrea sa candideze la parlamentare, fiind interesat doar de cursa pentru Cotroceni. Totodata, la cum s-au facut jocurile prin PNL, patronul Stelei se va bate, cel mai probabil, pentru un colegiu din sectorul 6. O candidatura binecuvantata si de jumatatea pesedista a USL, daca tinem cont de declaratiile lui Victor Ponta si Liviu Dragnea.  „Mi se pare un lucru bun (candidatura din partea USL – n.r) , pentru ca Gigi Becali este un om cunoscut, un om cu notorietate, si nu vad de ce ar fi rau. Este un om care atrage atentia publicului si e un om autentic”, a explicat Dragnea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger