AcasăNewsGigi Becali, alaturi de familie la slujba de Florii: "Sunt doar un...

Gigi Becali, alaturi de familie la slujba de Florii: „Sunt doar un fost detinut!”

Eliberat de curand din inchisoare, Gigi Becali a petrecut Duminica Floriilor alaturi de familie.

Mai intai, afaceristul, insotit de un numar impresionant de rude si apropiati, a mers la Biserica din Pipera pentru a asista la slujba de Florii.

Cu aceasta ocazie le-a transmis din nou jurnalistilor ca nu mai vrea sa fie bagat in seama „pentru ca eu n-am ce sa le spun oamenilor, ce vreti sa le spun eu oamenilor? Eu sunt doar un fost detinut”.

Becali este de parere ca „daca justitia a decis sa ma elibereze acum, respect decizia, dar sunt sigur ca mai am nevoie de cel putin patru, cinci, sase, sapte ani pentru a ma reabilita. Deocamdata sunt doar un infractor si nu am ce sa-i invat pe oameni”.

In schimb, Alexandrina Becali, mama lui Gigi Becali, s-a declarat incantata ca afaceristul a fost eliberat conditionat, dupa ce a stat un an si 10 luni la inchisoare.

Patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti a intreprins demersurile necesare pentru ca verii sai, Victor si Ioan Becali, dar si finul sau, Cristi Borcea, sa fie pomeniti de preot la rugaciunea de la slujba de Florii. Cei trei se afla dupa gratii, fiind condamnati la inchisoare cu executare pentru infractiunile comise in „Dosarul Transferurilor”.

author avatar
Cristi Ionita
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger