AcasăNewsGigi Becali a incercat sa plece in Israel, dar a fost oprit...

Gigi Becali a incercat sa plece in Israel, dar a fost oprit de politisti chiar pe aeroport!

Gigi Becali a incercat sa plece duminica noaptea in Israel, insa a fost oprit de politistii de Frontiera chiar pe una dintre pistele private ale Aeroportului Henry Coanda.

Patronul Stelei se afla pe o pista privata din cadrul aeroportului Otopeni si voia sa se imbarce intr-o aeronava cu directia Israel, tara ce nu are contract de extradare cu Romania.

Desi initial a spus ca era acasa, si ca urma sa se prezinte la Curtea Suprema, pentru a afla decizia definitiva in Dosarul terenurilor MAPN, Gigi Becali a declarat ca dorea sa mearga in Israel pentru a se ruga.

„Interdictia au pus-o cu doua ore inainte. Vezi Doamne, ca mandat de aducere la procuror, pentru o infractiune noua. Care este aia? O sa va spun eu care este infractiunea pe care am facut-o. Avicola Iasi, care m-a costat vreo 15 milioane de euro, procurorul zice ca am inselat eu statul in conventie. Daca n-am facut, nu trebuia sa inchida AVAS-ul contractul de privatizare? Am zis, „domnul procuror, daca am inselat, aveti actele acolo… Am bagat cu totul, plus actiuni, 13-15 milioane de euro. Dati-mi dumneavoastra un milion si va cesionez si toate actiunile si toata furaciunea aia de acolo. Daca imi da un milion, il cesionez. Tot ce am furat la Avicola Iasi cesionez unuia cu un milion. Deci eu am furat de la Avicola din buzunarul meu 15 milioane, care s-au spulberat”, a spus Becali.

Afaceristul sustine ca voia doar sa se roage la Mormantul Sfant si ca Serviciile Romane de Informatii au comis un abuz.

„Ma duceam in Israel sa ma rog si nu aveam nici o interdictie sa parasesc tara. Interdictia au pus-o cu doua ore inainte. S-au gandit ca daca o pun cu cinci-sase ore il anunta cineva pe Becali. Dosarul Avicola Iasi este unul fabricat. Ce-a zis SRI-ul? «Becali vrea sa plece. Daca pleaca si se intimpla ceva la Inalta Curte miine ce o sa spuna lumea? Ce pazeau serviciile? Ia sa luam noi o masura de precautie, ce daca facem un abuz?». Pentru ce m-au chemat? Nu puteau sa vina in dimineata asta? Nu am primit nici o citatie”, a explicat George Becali.

author avatar
eNational
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger