AcasăNewsGigi Becali a gasit SOLUTIA: “Ii cer gratierea presedintelui Basescu”

Gigi Becali a gasit SOLUTIA: “Ii cer gratierea presedintelui Basescu”

Condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, Gigi Becali a anuntat, luni, ca s-a gandit sa-i ceara gratierea presedintelui Basescu.

In acest moment, singurele cai de atac ale sentintei, in cazul lui Gigi Becali, sunt o cerere de gratiere de catre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si o cerere de revizuire a dosarului inaintata la CEDO.

„Eu nu m-am ascuns. Nu am de ce sa ma ascund. Merg acasa la familie si rog organele care sunt in drept sa aiba macar un minim de decenta si de eleganta si de respect, sa astepte sa ma prezint singur. Sa nu vina cu tot felul de mascati si cu tot felul de circuri. Ca nu suporta oamenii la Becali mascati”, a spus Becali, imediat ce a aflat sentinta in Dosarul Terenurilor.

Becali a mai declarat ca va face o cerere de gratiere si va deschide un proces si la CEDO: „Prima data m-am gandit sa-i cer grațierea președintelui Basescu. Nu mi-e rușine sa cer libertatea familie mele. Nu e rușine pentru una ct creștinesc. Voi face orice demers ca sa fiu liber pentru familia mea. Eu cer grațierea daca se poate și e legal. Daca vrea sa o dea bine, daca nu, nu. Eu n-am vrut sa fac nimic la CEDO, dar trebuie sa fac, sa-mi apar familia. Trebuie sa fac o revizuire, trebuie sa atac la CEDO. O sa stau vreo 4-5 luni, pana se face la CEDO”.

Gigi Becali s-a predat, luni seara, la sediul Politiei Ilfov, dupa care a fost adus de politisti in arestul de la Cercetari Penale, unde au sosit ulteror MM Stoica si Cristi Borcea, cei care i-au fost alaturi pe tot parcursul zilei de luni.

author avatar
Alina Costache
799 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger