AcasăNewsGigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova!

Gigi Becali a fost transferat la Penitenciarul Rahova!

Gigi Becali a fost tranferat, luni seara, din arestul Politiei Capitalei, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti – Rahova, pentru executarea pedepsei dispuse de instanta suprema in Dosarul Terenurilor.

„In aceasta seara au fost puse in aplicare mandatele de executare a pedepsei cu inchisoarea emise pe numele a trei persoane. Acestea se afla in custodia Politiei Capitalei, urmand a fi transferate tot in cursul acestei seri, la Penitenciarul de Maxima Siguranta Bucuresti – Rahova”, preciza Politia Capitalei intr-un comunicat emis luni seara.

Primii care au fost adusi in arest au fost Victor Babiuc si Dumitru Cioflina, dupa ce au fost luati de acasa de politisti. Gigi Becali s-a predat de bunavoie la sediul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov, fiind adus in arest, luni in jurul orei 21.50, cu o masina cu geamuri fumurii a Politiei.

Becali a fost insotit toata ziua de managerul general al echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, si finul deputatului, Cristi Borcea.

In inchisoare, cei trei condamnati vor sta mai intai, timp de 21 de zile, la Sectia de carantina, pentru a fi evaluati si supusi unor investigatii medicale.

Deputatul Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. In acelasi dosar au mai fost condamnati si fostul ministru al Apararii Victor Babiuc si fostul sef al Statului Major General Dumitru Cioflina, care au primit cate doi ani de inchisoare, tot cu executare.

Citeste si:

author avatar
Alina Costache
426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger