AcasăNewsGigi Becali a ajuns la DNA: Martor am fost, martor am plecat

Gigi Becali a ajuns la DNA: Martor am fost, martor am plecat

Gigi Becali, anunț sonor la început de an: ”Nu mă mai interesează, la revedere!”

Finantatorul echipei ros-albastrilor si-a inceput ziua de miercuri cu o oprire pe Strada Stirbei Voda, unde, a devenit cunoscut deja faptul ca se afla sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE 15.38 – La capatul mai multor ore in care a raspuns intrebarilor anchetatorilor, Gigi Becali a stat minute bune de vorba si cu presa. „Va pot spune- am fost chemat ca martor in elaborarea cartilor pe care le-am scris in puscarie (…) nu ma vizeaza pe mine, vizeaza comisia de penitenciar. Si daca am fost favorizat. Am dat declaratii la procuror, nu va pot spune mai multe”, a precizat, in stilu-i caracteristic, omul de afaceri, odata ce s-au incheiat audierile.

„Nu am niciun fel de problema. Martor am fost, martor am plecat”, a tinut sa sublinieze Becali.

–-

Inainte sa ajunga sa stea de vorba cu propocurorii care i-au solicitat, practic, sa se prezinte la DNA, Becali a fost destul de rezervat in declaratii, rezumandu-se sa spuna, din cate anunta televiziunile de stiri, ca va da detalii odata ce se vor incheia audierile. Se pare ca finantatorul stelist a venit la aceste discutii in calitate de martor, in dosarul ‘detinutilor scriitori’.

Drept urmare, pana la acest moment sunt putine date cu privire la prezenta latifundiarului din Pipera la principala institutie ce are ca menire combaterea coruptiei la nivel autohton.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger