AcasăNewsGica Popescu da in judecata statul roman. Vrea despagubiri insemnate!

Gica Popescu da in judecata statul roman. Vrea despagubiri insemnate!

Fostul mare fotbalist Gica Popescu a decis sa dea in judecata statul roman, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru implicarea sa in Dosarul Transferurilor.

Fostul capitan al Barcelonei si al echipei nationale considera ca a fost condamnat la inchisoare pe nedrept si isi cauta dreptatea la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Conform fanatik.ro, Gica Popescu vrea sa fie reabilitat, dar si sa primeasca despagubiri morale de peste un milion de euro. Fostul international roman a fost gasit vinovat, in martie anul trecut, de evaziune fiscala si spalare de bani si condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare.

Pe de alta parte, Gica Popescu spera sa fie gratiat anul acesta, in conditiile in care a primit cea mai mica pedeapsa din Dosarul Transferurilor si a avut un comportament exemplar dupa gratii.

Alaturi de Gica Popescu, in Dosarul Transferurilor au mai fost condamnati la inchisoare cu executare si Mihai Stoica, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Padureanu, Cristi Borcea si Gigi Netoiu.

author avatar
Cristi Ionita
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger