AcasăNewsGica Popescu, audiat la Judecatoria Sectorului 4. Ar putea fi eliberat conditionat!

Gica Popescu, audiat la Judecatoria Sectorului 4. Ar putea fi eliberat conditionat!

Gica Popescu, fostul mare fotbalist roman, a fost audiat, luni, la Judecatoria Sectorului 4.

Popescu a ajuns in fata magistratilor, dupa ce Comisia de specialitate a dat aviz pozitiv pentru eliberarea conditionata a omului de fotbal condamnat la peste trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

In fata magistratilor, Popescu a precizat ca si-a dat seama de greselile facute, ca s-a indreptat si ca vrea sa petreaca mai mult timp in compania familiei.

Totusi, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie se opun eliberarii. Oamenii legii sustin ca dosarul Comisiei de specialitate de la Penitenciarul Jilava este incomplet si ca argumentul comportamentului nu poate fi luat in calcul in conditiile in care „domnului Gica Popescu, din postura de persoana publica, i-ar fi fost imposibil sa nu se comporte exemplar in detentie”.

Instanta urmeaza sa anunte in cursul dupa-amiezii daca admite eliberarea lui Gica Popescu din inchisoare. Chiar si in cazul unui raspuns favorabil, fostul mare fotbalist va mai avea de asteptate, procurorii avand la dispozitie si varianta contestarii deciziei.

author avatar
Cristi Ionita
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger