AcasăNewsGhita revine si anunta ca a facut un denunt. Reactia lui Kovesi...

Ghita revine si anunta ca a facut un denunt. Reactia lui Kovesi la acuzatiile aduse

Fostul deputat Sebastian Ghita a revenit in atentia opiniei publice, facand unele acuzatii carora Laura Codruta Kovesi a ales sa nu le dea o replica.

De la Belgrad, Ghita a anuntat, duminica seara, la o televiziune de stiri, ca a formulat un denunt pe care l-a trimis zilele trecute la nou infiintata Sectie de anchetare a magistratilor, de la Parchetul General. Reclamatia o vizeaza pe Laura Codruta Kovesi si are in vedere readucerea in tara, in urma cu cativa ani, a lui Nicolae Popa. Mai exact, ar fi vorba de o suma pentru a plati avionul cu care a fost adus Popa in tara.

In aceste conditii, era asteptata o prima reactie din partea fostei sefe DNA. Doar ca, dupa ce le-a dat „buna dimineata” reporterilor, Laura Codruta Kovesi nu a mai facut nicio declaratie, alegand sa nu raspunda cand a fost intrebata de jurnalisti daca a cerut bani pentru transportul lui Nicolae Popa sau cum comenteaza acuzatiile aduse de fostul parlamentar. Asadar, un „no comment” din partea fostei sefe a DNA-ului.

Afaceristul a sustinut, la Antena3, ca ar fi dat o suma de bani – cateva zeci de mii de euro – „pentru ca mi-a cerut doamna Kovesi. La acel moment nu am perceput-o chestiune asa cum este, adica o mita, dar dupa standardele dansei dna Kovesi a cerut mita. Era procurorul general al Romaniei, stiti cum au fost vremurile (…) Kovesi a cerut-opersonal, discutia a avut-o personal cu mine (…) viza interesul ei personal”, a afirma Ghita.

author avatar
Andrei Coman
332 afisari

1 COMENTARIU

  1. 2 infractori comuni unu din Serbia altu din Sibiu ce serveau cuplul de infractori politici celebri Bonnie și Clyde ai României, chioru cel turnător Băsecu și amanta sa Nuțica din Costa Rica. Toți au praduit tara prin SRI Cluji pana la ultimu cent via Cluji la sabotorul Boc un alt dobitoc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger