AcasăNewsGhita a redevenit vocal: Kovesi a venit la mine acasa in Ploiesti

Ghita a redevenit vocal: Kovesi a venit la mine acasa in Ploiesti

Sebastian Ghita umbla la arhiva...

Aflat in Serbia de o perioada insemnata de timp, si dupa ce o lunga vreme nu s-au mai aflat dezvaluiri din partea sa, de genul celor difuzate de postul TV pe care l-a infiintat, Sebastian Ghita a rupt, practic, tacerea, seara trecuta, dupa ce la Antena 3 au aparut acuzatii privind fabricarea unor probe din dosare.

„Va marturisesc ca este ceea ce m-a convins ca, dupa un an de zile, sa intru in direct si sa vorbesc din nou despre niste lucruri pe care le-am spus in Parlament, (…) public, (…) chiar si Codrutei Kovesi, nebanuind ca o astfel de crima, pentru ca ce ati prezentat in seara asta este o crima, nu doar impotriva mea, multor romani li se intampla chestiunea asta (…) nu am crezut ca acesti neoameni, acesti criminali, niste nemernici… Onea, Portocala, Savu (…) sunt niste neoameni. N-am crezut ca o sa aflu intr-o zi ca stia si Codruta Kovesi, ca aproba, ca se bucura, ca astepta cu nerabdare”, a sustinut afaceristul Ghita, intr-o interventie telefonica la postul Tv care a prezentat inregistrarile.

Totodata, Ghita a sustinut ca sefa DNA a fost la el acasa, la Ploiesti.  „Eu pana in 2014 (…) aveam relatii normale. Kovesi parea sanatoasa la cap la momentele alea. (…) Sunt dezamagit de naiv si de tantalau ce am fost eu. (…) M-am intalnit peste tot. A venit la mine acasa (…) in Ploiesti. (…) A venit, intr-adevar, acolo la vie. (…) A stat o zi, au vazut-o lautarii, chelnerii”, a adaugat omul de afaceri Sebastian Ghita, fara sa poata preciza cand anume, spunand doar ca afost un „eveniment privat”.

author avatar
Andrei Coman
327 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai cel mai ticalos esti tu! Cum sa bei ma mistrețule in privat cu sefii de curatenie tu pulitician iar acu iti autoplangi de mila?

  2. Caut partener inteligent, serios, constiincios, perseverent pentru afacere. Investitie mica, castiguri sigure astronomice. Colaborare usoara, fara obligatii, part-time, circa 1 ora pe zi. Cerinte – acces la Internet si Email. Detalii la crvisbus@aol.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger