AcasăNewsGheorghe Stefan, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie: "M-am ales...

Gheorghe Stefan, audiat la Inalta Curte de Casatie si Justitie: „M-am ales cu patru boli in Beciul Domnesc”

sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Stefan, fostul primar de la Piatra Neamt, a fost audiat, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat primul termen in dosarul Microsoft.

sursa foto: romaniatv.net

Gheorghe Stefan este unul dintre personajele principale ale dosarului, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie.

Cel poreclit Pinalti din perioada in care se ocupa de fraiele echipei de fotbal Ceahlaul Piatra Neamt a petrecut mai multe luni in arest preventiv, iar in timpul in care s-a aflat in „Beciul Domnesc” s-a ales cu mai multe boli.

De altfel, Gheorghe Stefan a precizat, in fata magistratilor, ca „am contactat o ciuperca candida la gat, helicobacter la stomac, a reaparut leucemia cronica limfatica incipienta si bronsita cronica. Deci patru boli pe care nu le aveam, in afara de prostata, tensiune arteriala, deci boli cardiovasculare. Astea au venit suplimentar, in conditiile de acolo”.

Desi fostul primar de la Piatra Neamt inca nu a scapat de pericol si risca ani grei de inchisoare, Pinalti spune ca „fara a mai fi implicat in politica si in fotbal ma simt mult mai bine. Simt ca nu mai am drobul de sare deasupra capului. Ma simt un om liber. Un simplu pensionar. Simt ca nu mai am presiunile pe care le aveam. Cel mai tare ma bucur ca am ajuns aproape de familie si ca pot sa imi tratez bolile pe care le am pentru a-mi prelungi viata”.

Fostul primar de la Piatra Neamt va implini 62 de ani si spune ca se asteapta sa aiba multi vizitatori, pentru ca sunt multe persoane care si-au manifestat dorinta de a-l vedea. Gheorghe Stefan anunta ca nu mai detine telefon mobil sau telefon fix si spune ca vizitele vor fi organizate de sotia sa, care se va ocupa de toate detaliile.

Desi anunta ca este grav bolnav, Pinalti este gata sa ciocneasca mai multe pahare de bautura cu vizitatorii sai. „Am de toate acasa si tarie si bere si vin si sampanie. Cine vine, il servesc pe alese. Eu de obicei beau vin rosu si sampanie. Cica sunt bauturile cele mai sanatoase pentru varsta mea”, a fost mesajul transmis de Gheorghe Stefan.

author avatar
Cristi Ionita
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger