Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Gheorghe Simon, primele declaratii dupa nominalizarea la sefia Ministerul Economiei

Gheorghe Simon, primele declaratii dupa nominalizarea la sefia Ministerul Economiei

Autor:

S-a aflat si o prima reactie din directia social-democratului Simon, la scurta vreme dupa anuntarea numelui sau ca posibil viitor membru al Guvernului Tudose.

 

simon Gheorghe Simon, primele declaratii dupa nominalizarea la sefia Ministerul EconomieiAflat in stanga liderului social-democrat si al premierului Tudose, in momentul in care acestia au iesit in fata presei pentur a face anuntul oficial, Gheorghe Simon s-a declarat din start “onorat” sa fie desemnat de PSD pentru preluarea portofoliului Economiei, odata ce actualul ministru Mihai Fifor a fost nominalizat pentru sefia Ministerului Apararii, deputatul mehedintean a trecut in revista mai multe aspecte din CV-ul sau politic, incluzand faptul ca a cumulat experienta incepand cu 1992.

Simon a considerat ca se impune sa mentioneze si faptul ca e parte din Comisia economica, la al doilea mandat, dar si ca face parte “dintr-un partid foarte serios”. In cazul in care ar urma sa fie instalat la sefia ministerului economiei, Simon a dat de inteles ca programul de guvernare va fi un soi de carte de capatai, pe durata mandatului. “Programul de guvernare este principala prioritate (…) avem in lucru legea minelor, apelor minerale, redeventa. Sigur ca speram sa ne ducem la bun sfarsit programul de guvernare”, a punctat Simon, rezumandu-se sa spuna ca dupa instalare va vorbi mai mult despre proiectele necesar a fi concretizate.

Cititi si: Ce considera Dragnea ca il recomanda pe Simon pentru sefia Ministerului Economiei

sursa foto: captura video B1TV


1 Comentariu la Gheorghe Simon, primele declaratii dupa nominalizarea la sefia Ministerul Economiei

  1. CETATEANUL

    ROMANIA II TARA FARA ROST,DE KKT, ASTA NU STIE CUM IL CHEMA CU BULETINUL IN MANA………….


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!