AcasăNewsGest emotionant la parastasul lui Adrian Iovan! Ce a pus Romanita in...

Gest emotionant la parastasul lui Adrian Iovan! Ce a pus Romanita in coroana de flori depusa in memoria pilotului!

Romanita Iovan a organizat, sambata, parastasul de patruzeci de zile, pentru fostul ei sot, pilotul Adrian Iovan, decedat in urma accidentului aviatic din Apuseni, de luna trecuta.

Romanita Iovan a pus in coroana de flori un avion construit din piese lego, la bordul caruia a plasat un aviator, care-l reprezinta pe regretatul Adrian Iovan, decedat in accidentul aviatic in urma caruia si-a pierdut viata si studenta la medicina, Aura Ion. Din spusele creatoarei de moda, avionul de jucarie a fost facut de Albert special pentru tatal sau, iar Romanita a tinut mortis sa i-l aduca “in dar”, scrie wowbiz.ro.

Sambata are loc slujba de pomenire a celor decedati in evenimentul tragic din Apuseni, eveniment la care participa aproape 150 de persoane, intre care si cei care s-au implicat in cautarea epavei avionului prabusit.

Familia Aurei Ion, cealalta victima a accidentului, nu au putut sa participe la parastas, fiind plecati din tara. In schimb, fiica aviatorului, Irina, a venit la evenimentul organizat de Romanita Iovan, mai noteaza sursa citata.

author avatar
Alina Costache
749 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger