Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Germania. MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni, in spital

Germania. MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni, in spital

Autor:

Un imobil in care stau, printre altii, si cetateni romani a fost cuprins, vineri, de un incendiu.

 

maesediu 350x196 Germania. MAE: Incendiu intr o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni, in spitalCladirea se afla in localitatea germana Bergkamen. Cazul a ajuns in atentia oficialilor romani, iar reprezentantii Consulatului Romaniei la Bonn au parcurs pasii necesari pentru a afla daca sunt si romani printre victimele episodului produs in aceasta prima zi din decembrie.

Oficialii MAE transmit ca pana la momentul de fata se stie – in baza detaliilor furnizate de autoritatile locale – ca in cladirea afectata de foc locuiau in total 45 de oameni, intre ei si romani, si ca “33 dintre persoanele afectate au fost spitalizate, urmare intoxicatiei cu fum, 7 dintre acestea fiind in stare grava, fara a le fi pusa viata in pericol. O parte dintre persoanele spitalizate au fost externate”.

Inca nu se cunosc cu exactitate conditiile in care s-a produs incidentul. In comunicatul Ministerului de Externe de la Bucuresti se mentioneaza si ca ancheta in cazul de fata e in plina desfasurare.


1 Comentariu la Germania. MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni, in spital

  1. Se cam repetă, iar de 1 Decembrie suspiciunea creste… Cum nu investim 10% din pib in educatie si biblioteci si nu reconstituim TVR Cultural, valul denigrarii va creste, molipsind si alte zone UE sau nonUE. Grav este ca politicianismul tabloidic occidental, lovindu-ne turismul si munca in UE, exporta in RO si saracie, si propriul (cripto)rasism! Chiar in atmosfera intelectuala de postromânism, nu e prea târziu sa infiintam Institutul pentru Semnalarea si Monitorizarea Antiromânismului (ISMAR), macar acumulându-se pe un site prin voluntari diferitele vexatiuni din presa, politica sau societate, pretutindeni in lume si eventual in RO, pentru a se condensa o imagine de ansamblu. Daca ne vom convinge ca nu exista antiromânism, cu atat mai bine!


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!