AcasăNewsGermania. MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni,...

Germania. MAE: Incendiu intr-o cladire in care locuiau si romani: 33 de oameni, in spital

Vestea bună primită de apropiații unui ROMÂN care fusese RĂPIT în noiembrie anul trecut

Un imobil in care stau, printre altii, si cetateni romani a fost cuprins, vineri, de un incendiu.

Cladirea se afla in localitatea germana Bergkamen. Cazul a ajuns in atentia oficialilor romani, iar reprezentantii Consulatului Romaniei la Bonn au parcurs pasii necesari pentru a afla daca sunt si romani printre victimele episodului produs in aceasta prima zi din decembrie.

Oficialii MAE transmit ca pana la momentul de fata se stie – in baza detaliilor furnizate de autoritatile locale – ca in cladirea afectata de foc locuiau in total 45 de oameni, intre ei si romani, si ca „33 dintre persoanele afectate au fost spitalizate, urmare intoxicatiei cu fum, 7 dintre acestea fiind in stare grava, fara a le fi pusa viata in pericol. O parte dintre persoanele spitalizate au fost externate”.

Inca nu se cunosc cu exactitate conditiile in care s-a produs incidentul. In comunicatul Ministerului de Externe de la Bucuresti se mentioneaza si ca ancheta in cazul de fata e in plina desfasurare.

192 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se cam repetă, iar de 1 Decembrie suspiciunea creste… Cum nu investim 10% din pib in educatie si biblioteci si nu reconstituim TVR Cultural, valul denigrarii va creste, molipsind si alte zone UE sau nonUE. Grav este ca politicianismul tabloidic occidental, lovindu-ne turismul si munca in UE, exporta in RO si saracie, si propriul (cripto)rasism! Chiar in atmosfera intelectuala de postromânism, nu e prea târziu sa infiintam Institutul pentru Semnalarea si Monitorizarea Antiromânismului (ISMAR), macar acumulându-se pe un site prin voluntari diferitele vexatiuni din presa, politica sau societate, pretutindeni in lume si eventual in RO, pentru a se condensa o imagine de ansamblu. Daca ne vom convinge ca nu exista antiromânism, cu atat mai bine!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger