Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Ger in Romania. Temperaturile scazute, efecte inclusiv asupra circulatiei trenurilor

Ger in Romania. Temperaturile scazute, efecte inclusiv asupra circulatiei trenurilor

Autor:

Meteorologii au avut dreptate. Au anuntat ca va fi o noapte geroasa si mercurul termometrelor a aratat din plin ca nu s-au inselat.

 

581895 1738705136357703 5221176116823490083 n tren iarna circulatie zapada Ger in Romania. Temperaturile scazute, efecte inclusiv asupra circulatiei trenurilorPe langa faptul ca multi romani au resimtit din plin frigul cumplit, temperaturile scazute inregistrate in cursul noptii, de pana la – 22 sau -20 de grade, mai suportabile la nivelul Capitalei, unde au fost doar -7 grade, au avut efecte asupra circulatiei trenurilor.

Din cate au anuntat miercuri dimineata oficialii CFR, pe intreaga retea feroviara autohtona s-a adaptat viteza de circulatie la temperaturile scazute, ceea ce a facut ca unele trenuri sa aiba intarzieri. In ciuda vremii vitrege, nu s-au inregistrat, pana la ora actuala, cel putin, situatii in care liniile ferate sa fie inchise. In tot acest timp, specialistii verifica periodic sinele, macazurile, dar si liniile de contact din statii si de pe parcurs, pentru a vedea daca apar probleme, si in cazul in care se sesizeaza deficiente sa le poata remedia.

Avand in vedere situatia, li se recomanda calatorilor ca, inainte de a pleca la drum, sa consulte situatia actualizata a infrastructurii feroviare, AICI.

sursa foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!